Annonce
Erhverv

Nama Parken skyder planmæssigt op

Tempoet i Nama Parken er øjensynilgt ikke sat ned. Byggeriet går som planlagt, oplyser Nørre Snede Byinvest. Foto: Ole Nørgaard Andersen
Byggeriet af to fireetagers punkthuse i Nørre Snede er begyndt at gå i højden.

Nr. Snede: Byggeriet af Nama Parken i Nørre Snede skrider planmæssigt frem trods corona-krisen. Selve byggearbejdet har kunnet fungere nogenlunde normalt, og tidsplanen overholdes, siger Ole Nørgaard Andersen, der er formand for Nørre Snede Byinvest, der står for projektet.

- Der har ikke været problemer med leverancer af materialer, og der bliver arbejdet, selv om nogle af rutinerne er ændret lidt, siger han.

Nama Parken består af to fireetagers boligblokke - også kaldet punkthuse - med i alt 26 lejligheder. 17 er til udlejning, og ni er ejerlejligheder.

Corona-epidemien har som nævnt ikke forsinket selve byggeriet, men papirarbejdet trækker ud, fordi advokatfirmaer og kontorfolk ikke kan arbejde i samme tempo som normalt. Det betyder blandt andet, at der ikke er underskrevet nogen lejekontrakter endnu.

- Men vi tager det helt roligt - der er stor interesse, og vi er i god tid. Der er først beregnet indflytning den 31. oktober, siger Ole Nørgaard Andersen.

Ud af de 17 lejeboliger er over halvdelen lejet ud, og der er solgt to ejerlejligheder ud af ni. Man kan stadig nå at blive skrevet op til leje-lejligheder, og her skal man kontakte Rikke Breinbjerg, Vil man købe, er det den lokale EDC-mægler, man skal have fat i, oplyser Ole Nørgaard Andersen.

Annonce
Murerne er gået i gang på et af punkthusene. Foto: Ole Nørgaard Andersen

informationsmøde udsat

Det var planen, at der skulle være holdt et stort informationsmøde om Nama Parken den 30. april men det er selvfølgelig blevet udsat på grund af corona-epidemien.

- Vi holder et møde senere. Måske kan vi gennemføre det i maj, men vi ved det ikke endnu - vi er nødt til at se, hvordan situationen udvikler sig. Vi håber, at det bliver muligt at gå ind i husene og gå lidt op i højden, siger Ole Nørgaard Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

30-årig snuppet for indbrud i Sjællandsgade

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce