Annonce
Ikast-Brande

Nama parken er klar til at blive vist frem

Nama Parken i Nørre Snede er skudt i vejret - billedet her blev taget med drone for et par uger siden. Foto: Morten Pape
Bygherre og ejendomsmægler holder fremvisning og informationsmøde 20. juni.
Annonce

Nr. Snede: Det går hurtigt fremad med at bygge Nama Parken i Nørre Snede, og nu er der sat dato både på rejsegildet og et stort offentligt åbent hus-arrangement om projektet, der har form som to punkthuse mellem Spættevej og Rosendalsvej - det sted, hvor den gamle maskinfabrik Nama tidligere lå.

Rejsegildet, der er en begivenhed for de involverede håndværkere, arkitekter og andre, der har medvirket i byggeriet, finder sted onsdag 17. juni klokken 13 på byggepladsen, oplyser Ole Nørgaard Andersen, der er formand for Nørre Snede Byinvest, som står bag byggeriet.

Annonce

Kan deles op i grupper

En mere offentlig begivenhed bliver åbent hus-arrangementet den 20. juni fra klokken 10 til 13. Her opsætter den lokale EDC-mægler Tinne Lambertsen en stand ved garagen på Vinkelvej 1, og efter en optælling kan de fremmødte gå videre og se nærmere på de to punkthuse, der er opført.

Der er en god grund til, at der holdes optælling. Det skyldes de gældende corona-begrænsninger:

- Vi må jo højest være 50 personer. Vi er blevet enige om at se tingene an og så tælle folk. Vi forbeholder os ret til at opdele de fremmødte i grupper, hvis der kommer mange. Derfor skal man melde sig ved ankomst, siger Tinne Lambertsen.

Ifølge Ole Nørgaard Andersen kan man komme ind i punkthusene, men lejlighederne er endnu ikke klar, så det er derfor ikke muligt at se en færdigindrettet lejlighed. Byggeriet skal nemlig først tages i brug den 30. oktober i år

Ud af i alt 26 lejligheder er syv endnu ikke afsat, men Nørre Snede Byinvest regner med, at det meste er solgt eller lejet ud, når boligerne kan tages i brug i slutningen af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce