Annonce
Horsens

Nørretorv-sagen: Tredje formodede gerningsmand varetægtsfængslet - nægter sig skyldig

En 20-årig mand fra Horsens er erklæret klinisk død, efter at han blev overfaldet i Sølvgade og siden efterladt i hjælpeløs tilstand i bagagerummet på en bil på Nørretorv. Arkivfoto: Mads Dalegaard
En fjerde formodet gerningsmand i voldssagen fra Sølvgade og Nørretorv tirsdag eftermiddag, der førte til, at en 20-årig er erklæret klinisk død, er fortsat på fri fod.

Horsens/Vejle: En 21-årig mand fra Vejle blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 9. juni sigtet for frihedsberøvelse og grov vold.

Manden blev anholdt onsdag formiddag og er en af de fire formodede gerningsmand i en sag om grov vold mod en 20-årig mand i Horsens tirsdag eftermiddag. To mænd ligeledes fra Vejle blev varetægtsfængslet i sagen onsdag, og yderligere en formodet gerningsmand var torsdag formiddag fortsat på fri fod.

Grundlovsforhøret torsdag, hvor anklageren ville begære den 21-årige varetægtsfængslet, blev holdt for lukkede døre, men inden døren blev lukket, nåede den 21-årige mand via sin advokat at nægte sig skyldig.

Annonce

Efterladt i hjælpeløs tilstand

Ifølge sigtelsen blev den 20-årige mand tirsdag eftermiddag overfaldet af fire mand i Sølvgade.

Volden gjorde, at den 20-årige fik livstruende blødninger i hjernen og gled hen i bevidstløshed, før hans overfaldsmænd smed ham ind bagi deres bil og i høj fart kørte fra stedet. Undervejs i flugten forulykkede de på Nørretorv, og de efterlod her deres offer i hjælpeløs tilstand.

Af sigtelsen fremgår også, at den 20-årige tirsdag aften kl. 21 blev erklæret klinisk død på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den sidste formodede gerningsmand, når han bliver fundet, også vil blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør indenfor 24 timer fra anholdelsen.

Efterforskningen peger på nuværende tidspunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce