Annonce
Horsens

Nøia på plakaten - elektro-pop fra Horsens får chancen på ny koncert-turné

Nøia består af Emma Elisabeth og Johanne Thorup, som med nummeret "Fernweh" deltager i P3's Karrierekanonen. Samtidig har duoen skabt så meget opmærksomhd omkring sin elektropop, at de nu er inviteret med i det ambitiøse talentprojekt Rock the region. Syv koncerter venter forude. PR-foto

Horsens: Nøia fra Horsens er med på plakaten - og scenen, når 2019-udgaven af den regionale koncert-karavane Rock the region ruller i de kommende måneder.

Med mottoet "syv bands, syv byer" er Rock the region et stort udstillingsvindue for nogle af de bedste upcoming-navne i det midtjyske område, også for Nøia og duoens catchy elektropop.

Nøia består af Emma Elisabeth og Johanne Thorup, og de kunne senest opleves i Horsens, da de varmede op for Iamjj på KulisseLageret tidligere på måneden.

Det er iøvrigt netop KulisseLageret og ligeledes lokale Rabbithole-festivalen, der trækker Rock the region til Horsens, hvor de syv navne, der er på programmet, skal optræde den 18. maj på årets Rabbithole Festival i Det Gule Pakhus.

Ideen med Rock the region, der kører fra april til juni, er at levere en koncertoplevelse, der giver publikum et koncentrat af talenternes formåen, og det sker i et "intensivt show med korte koncerter, videopræsentationer og en spændende række af genrer", oplyser KulisseLageret.

Ud over Nøia er der musikalske smagsprøver fra Ingeline fra Viborg med dansksproget folkpop, Maine Coon fra Skive, som spiller grunge, ska punkerne Power Mode fra Randers, Karl Kristian fra Holstebro, der leverer en omgang dansksproget trubadurrock, elektronika-navnet Paper Cranes fra Aarhus og silkeborgensiske Metervare, der beskrives som groovy, poetisk hiphop.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce