Annonce
Horsens

Nøia på plakaten - elektro-pop fra Horsens får chancen på ny koncert-turné

Nøia består af Emma Elisabeth og Johanne Thorup, som med nummeret "Fernweh" deltager i P3's Karrierekanonen. Samtidig har duoen skabt så meget opmærksomhd omkring sin elektropop, at de nu er inviteret med i det ambitiøse talentprojekt Rock the region. Syv koncerter venter forude. PR-foto

Horsens: Nøia fra Horsens er med på plakaten - og scenen, når 2019-udgaven af den regionale koncert-karavane Rock the region ruller i de kommende måneder.

Med mottoet "syv bands, syv byer" er Rock the region et stort udstillingsvindue for nogle af de bedste upcoming-navne i det midtjyske område, også for Nøia og duoens catchy elektropop.

Nøia består af Emma Elisabeth og Johanne Thorup, og de kunne senest opleves i Horsens, da de varmede op for Iamjj på KulisseLageret tidligere på måneden.

Det er iøvrigt netop KulisseLageret og ligeledes lokale Rabbithole-festivalen, der trækker Rock the region til Horsens, hvor de syv navne, der er på programmet, skal optræde den 18. maj på årets Rabbithole Festival i Det Gule Pakhus.

Ideen med Rock the region, der kører fra april til juni, er at levere en koncertoplevelse, der giver publikum et koncentrat af talenternes formåen, og det sker i et "intensivt show med korte koncerter, videopræsentationer og en spændende række af genrer", oplyser KulisseLageret.

Ud over Nøia er der musikalske smagsprøver fra Ingeline fra Viborg med dansksproget folkpop, Maine Coon fra Skive, som spiller grunge, ska punkerne Power Mode fra Randers, Karl Kristian fra Holstebro, der leverer en omgang dansksproget trubadurrock, elektronika-navnet Paper Cranes fra Aarhus og silkeborgensiske Metervare, der beskrives som groovy, poetisk hiphop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce