Annonce
AC Horsens

Nødtræning i HFS: Corona er vigtigere end fodbold

HFS-træner Søren Matz har stor respekt for coronaen. Foto: Ole Nielsen.
HFS' danmarksseriehold mister to spillere til Odder og Færøerne.
Annonce

Horsens: - Jeg savner fodbolden og det at være sammen med mennesker helt vildt, men jeg accepterer, at coronaen er vigtigere end fodbold. En af mine gamle venner er flyttet til England, og han ligger i koma i øjeblikket. Det gør indtryk.

Det siger Søren Matz, træner for HFS' danmarksseriehold.

Han har været gennem nødtræning.

- Vi har løbet på landevejen, og vi har trænet i små grupper á fem spillere. Vi følger alle de regler, vi skal. Vi har det lige så svært med det som alle andre. Vi aner ikke, om spillerne er i god form. Det kan vi ikke afprøve i træningskampe eller på stor bane, men jeg er realistisk.

- Se, hvordan det gik i Portugal, og se hvordan det går i England. Se, hvad der skete i Vendsyssel, fordi et par spillere rejse til Dubai. Vi kan ikke gøre noget ved det, og jeg accepterer til fulde, hvad der skal gøres for at slippe af med smitten. Min kone er sygeplejerske, og hun får sit stik i dag. Vi kan ikke gøre noget ved det, og jeg er ikke en af dem, der skriger på, at vi skal lukke mere op. Det er en farlig sygdom, der hærger, siger Søren Matz.

HFS har aftalt to træningskampe mod Aarhus Fremad og Lyseng i marts inden turneringspremieren 20. marts.

HFS har mistet to spillere i vinterpausen. Thomas Rohde skifter til Odder, og Jacob Trenschow har skrevet kontrakt med NSI Runavik på Færøerne.

Til gengæld har HFS fået tilgang af en midtbanespiller fra Give.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Skuffelse på lokale efterskoler: Det er rigtig svært at forklare det for eleverne

Hedensted

Frustrerede efterskoleelever strejker: Giv os vores ungdom tilbage

Annonce