Annonce
Odder

Nøøj, det for børn: Eventyrlige riddere søges

Eventyrridderne besøger børnebiblioteket og laver en uge med rollespil. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Odder: Klæd dig ud som ridder og lav dit eget våbenskjold. Det er en del af opgaven, når børn melder sig til en uge med rollespilsaktiviteter.

I løbet af ugen skal de børn, der er med, lære at lave bløde våben, sy et simpelt kostume og spille rollespil og lave stunts. Professionelle rollespillere fra Eventyrridderne styrer det hele, og de har i mange år lavet noget tilsvarende rundt i Danmark.

Ugen begynder mandag 13. juli, og børnene skal også lære om regler og roller. Det hele afsluttes fredag 17. juli med et rollespil, der er skrevet til formålet. Ugen er for børn i alderen 7 til 14 år, og der er tilmelding via odderbilletten.dk.

Biblioteket har også en konkurrence med en bogpræmie for de 6-15-årige. De skal mindst læse tre bøger, og så skal de hente et ark med udfordringer. Konkurrencen løber til 22. august, og på børnebiblioteket er der en udstilling om Sommerbogen, som den landsdækkende konkurencen hedder.

Der er også værksteder hver dag. Mandag til torsdag kan man lave en personlig frisbee med stoftusser og tage dem med ud og prøve bagefter. Og fredag-lørdag kan man dekorere en bordskåner med en porcelænstusch. Tusserne er nemme at spritte af, men børnebiblioteket oplyser, at der er et begrænset antal pladser ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder: Der er brug for bedre corona-kommunikation til tosprogede familier

Annonce