Annonce
Hedensted

Næsten på plads: Spøgelsesbygning erstattes af dobbeltbutik og udeservering

Butikken, som tidligere husede Rema 1000, har stået tom i næste to år. Nu har to lejere dog kig på lokalerne. Foto: Michael Svenningsen

Godkendes planerne for at grave en del af Brdr. Michaelsens Plads i Hedensted 70 cm ned, betyder det også med altovervejende sandsynlighed et velkommen til to nye butikker i den gamle Rema 1000 bygning.

Annonce

Hedensted: To nye butikker centralt i Hedensted til fordel for en spøgelsesbutik.

Det er ifølge AP Ejendomme, ejeren af den forladte Rema 1000 på Bytorvet, hvad der er på vej i Hedensteds bybillede.

Da underskriften endnu ikke er sat, ønsker direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ikke at sætte navn på de to kommende butikker. Han fortæller dog, at der er tale om to ca. lige store butikker, hvoraf den ene vil tilbyde en form for udeservering.

Alt er fortsat afhængig af en ombygning af Brdr. Michaelsens Plads, som skal behandles på det førstkommende byrådsmøde. Planen består blandt andet i at grave en del af pladsen ned i niveau med bygningen.

- Kardinalpunktet er, at der er niveaufri adgang, for en butik fungerer ikke uden det naturlige samspil med Torvet. Men vi skal også være helt sikre på, at projektet bliver til noget, inden vi kan lave en endelig aftale, for butikkerne skal vide, præcis hvilken vare, de køber, siger Peter Olsson.

I forbindelse med det store projekt på Brdr. Michaelsens Plads vil AP Ejendomme også ombygge deres bygning, så facade og indgang fremover ligger ud mod torvet.

- Vi har en ejendom, der har stået tom længe, så straks de her ting er på plads, tordner vi løs, siger Peter Olsson og estimerer, at en dobbelt butiksåbning 1. maj ikke er urealistisk.

Der har været forskellige henvendelser fra interesserede butikker, men det er altid et spørgsmål om at blive enige - det er et puslespil, der skal gå op.

Peter Olsson, direktør, AP Ejendomme
Annonce

Viser vigtigheden af liv og logistik

Bygningen har stået tom, siden Rema 1000 flyttede i nye rammer på Overholmsvej for ca. to år siden.

At det i så lang en periode ikke er lykkedes at finde en ny lejer, er kommet bag på Peter Olsson.

- Det er jo en attraktiv beliggenhed, men det skyldes nok, at torvet har været helt dødt. Det viser, hvor vigtigt det er, at infrastrukturen og logistikken er helt i orden, for det er alpha og omega, at man kan komme hurtigt ind og ud - og der er masser af liv, siger han.

AP Ejendomme betaler en fjerdedel af omkostninger for at grave Brdr. Michaelsens Plads ned i niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce