Annonce
forside

Nægtede at betale for taxa: Nu er der oprettet sag om bedrageri

Mand ville ikke betale taxa-regning på 333 kroner. Nu er der oprettet sag om bedrageri. Arkivfoto

Skanderborg: En 54-årig mand havde åbenbart håbet på en gratis tur hjem til Stilling fra Galten, men turen ser nu ud til at blive endnu dyrere end bare taxaregningen.

- Klokken 01.28 får vi en melding om en mand, som er blevet kørt fra Galten til Rytterparken i Stilling, og han vil ikke betale regningen på 333 kroner, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Den 54-årige mand fra Stilling stiger efterfølgende ud af bilen og går ind i sin bolig i Rytterparken, hvor politiet finder ham, da de kommer frem.

- Han nægter stadig at betale for turen, og vi har oprettet en sag om bedrageri, da han satte sig ind i taxaen og kørte turen, vel vidende han ikke kunne betale for regningen, lyder det fra Hans Hoffensetz.

- Det fremgår ikke, hvorfor han ikke ville betale, men reelt ved man ikke, om han hverken har evnen eller muligheden for at betale. Jeg tænker, han ikke har haft pengene til det, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

Annonce