Annonce
Læserbrev

Når vi drømmer, kan ting gå i opfyldelse

Heidi Skovbølling Holm, Brædstrup. Privatfoto

Læserbrev: Vi kender det alle sammen. Når vi drømmer om natten, så kan det være både sødt, urealistisk eller endda uhyggeligt. Når vi vågner, kan vi være skræmte eller bare ønske, at drømmen fortsatte.

Når vi er vågne og drømmer om noget, så er det, fordi vi virkelig ønsker noget. At noget skal gå i opfyldelse. Når en hel by tør drømme, så er byen i udvikling. Så sker der noget.

Jeg elsker at drømme. Drømme om udvikling og forandring. Drømme om alt det, der kan gøre både mit eget liv bedre og gøre Brædstrup til et endnu bedre sted at bo og leve i.

Lige nu er der gang i mange ting i vores fantastiske by. Der er blandt andet ved at blive bygget en aktivitetspark for hele byen. Og grunden til, at den rent faktisk bliver til noget nu er, at der for nogle år siden var nogle frivillige ildsjæle fra Brædstrup, der turde at drømme. Nu er de i gang med at grave ud til denne aktivitetspark. En drøm, der går i opfyldelse.

Vores erhvervsliv er i en kæmpe udvikling, små som store, og de bliver her i byen og drømmer videre sammen med os andre. Jeg tror, at én af grundene er, at vi har respekt for hinanden og står sammen i både gode og dårlige tider. Jeg drømmer om, at vi altid vil stå sammen og bakke op, når der kommer nye planer og nye tanker - nye drømme.

For to år siden var der også nogle, der igen turde drømme om en byfest. Nogle lokale ildsjæle havde en ambition om at samle penge sammen til vores foreninger i området og bare give byen en sjov weekend. De gav os alle en drøm af en fest i Folkeparken.

Byen har også fået et rigtigt flot hospice. Det var også lokale kræfter, der havde en stor aktie i, at det kom til at ligge i Brædstrup. De turde drømme og kunne både se, hvad det ville gøre for byen, og for de familier, der ville få behov for at komme på hospicet. Nu er er der mange frivillige, der gør en forskel dér i hverdagen og er med til at give folk en god sidste rejse.

Personligt drømmer jeg om et kulturhus i Brædstrup. Et sted, hvor der kan holdes koncerter, foredrag, måske en lille cafe, byens bibliotek, et festlokale til udlejning - og et sted, man bare altid kan møde andre til en hyggelig stund.


Personligt drømmer jeg om et kulturhus i Brædstrup. Et sted, hvor der kan holdes koncerter, foredrag, måske en lille cafe...


Indtil videre er det kun en drøm, men det er jo sådan det hele starter. Jeg håber, drømmen går i opfyldelse en dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce