Annonce
Sport

Når man ikke må se fodbold: VB og Apollo inviterer til fitness og fællesskab - hver for sig

Apollo Fitness har et udendørs træningscenter, hvor der bliver mulighed for at prøve kræfter med forskellige tilbud. Foto: Flemming Larsen
Apollo Fitness bruger sit kampsponsorat på at invitere vejlenserne ud at motionere. Vejle Boldklub er med på holdet.

Vejle: - Vi fik idéen sammen med VB, fordi vi står med et kampsponsorat, som vi ikke kan bruge. For regeringens corona-jerngreb betyder jo, at der ikke er publikum til Vejle Boldklubs hjemmekampe.

Det siger Jon Slot Hansen og Anja Nielsen, indehavere af Apollo Fitness, der skulle have været kampsponsor til hjemmekampen mod AaB søndag 14. marts.

Fitnessparret har derfor i samarbejde med boldklubben valgt at bruge pengene på at invitere alle vejlenserne til at motionere i hold på 25 deltagere - eller hver for sig.

Annonce

Ramt af corona-lockdown

- Vi er mange, der lige nu er frustrerede over regeringens corona-lockdown. Vi kan ikke komme i fitnesscenter, vi kan ikke nyde kultur og vi kan ikke gå på restaurant.

Apollo Fitness og Vejle Boldklub har i hele uge 10 taget initiativ til fællesskab - hver for sig. Alle vejlensere er inviteret til motion for sjov. PR-foto

- Med arrangementet inviterer vi til fællesskab - hver for sig. Tanken er, at man skal dyrke motion hver for sig og så dele billederne i en til lejligheden oprettet Facebook-side, forklarer Jon Slot Hansen.


Tanken er, at man skal dyrke motion hver for sig og så dele billederne i en til lejligheden oprettet Facebook-side.

Jon Slot Hansen


Arrangementet, der henvender sig til alle vejlensere, finder sted i hele uge 10 - fra mandag 8. marts, til kampen mod AaB fløjtes op søndag 14. marts på Vejle Stadion.

Annonce

Deltag gratis hos Apollo

Apollo Fitness inviterer også medlemmer og ikke-medlemmer til en lang række arrangementer i løbet af uge 10. Arrangementerne, der alle har udgangspunkt fra centrets udendørs træningsanlæg på Horsensvej, er gratis at deltage i.

- Nogle af arrangementerne, blandt andet crossfit, dans og "body pump", finder sted ved vores udendørs træningsanlæg, nemlig i hold med 25. Andre tiltag er løbe- og mountainbiketure, hvor vi sammensætter holdene efter niveau, og derefter sender holdene ud på forskellige ruter, forklarer Jon Slot Hansen.

Annonce

Masser af præmier

- Der er lidt konkurrencemenneske i os alle. Derfor bruger vi blandt andet Apollos kampsponsorat på præmier, ikke til de bedste, men til alle dem, der uploader et sjovt foto fra deres begivenhed, siger Jon Slot Hansen.

Blandt præmierne er der signerede VB-trøjer og fodbolde, 10 VIP-billetter med personlig tjener til en af VB's kommende hjemmekampe, når der igen må komme publikum på stadion, to årskort til Apollo Fitness, to såkaldte træningspas til fitnesscentret og et besøg på en af byens sushi-restauranter.

Du kan uploade dine billeder på Apollo Fitness' Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce