Annonce
Østjylland

Mystisk fund: Par fandt slange i deres lejlighed

En slange havde onsdag aften forvildet sig ind i en lejlighed på første sal i Skejbyparken. Det viste sig heldigvis bare at være en ufarlig kornsnog. Efter en nat i politiets varetægt er den nu blevet afleveret i Randers Regnskov. Foto: Østjyllands Politi
Et ungt par fandt på mystisk vis en slange i deres lejlighed på første sal. Efter en nat i politiets varetægt er den nu blevet afleveret til Randers Regnskov.

AARHUS: Et ungt kærestepar fik sig noget af en forskrækkelse, da de onsdag aften gjorde et usædvanligt fund i deres lejlighed i Skejbyparken.

- De opdagede pludselig, at der slangede sig en 40 centimeter lang slange rundt på gulvet i det ene værelse, fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Parret ringede til politiet, som efter at have rådført sig med eksperter kunne konstatere, at der var tale om en ganske hamløs slange, en såkaldt kornsnog.

- Den kunne vi godt selv tage os af, så den blev indfanget og taget med på politistationen, hvor den overnattede på et skrivebord. Vi har nu lavet en fin aftale med Randers Regnskov om, at de kan tage den, siger Jakob Christiansen.

Hvordan kornsnogen har forvildet sig ind parrets lejlighed melder historien ikke noget om.

- Det er lidt et mysterium, hvordan slangen kunne ende i en første sals lejlighed i Aarhus. Der er ikke umiddelbart nogen i bygningen som ejer en slange, så derfor ved vi ikke, hvem der har haft den, siger Jakob Christiansen.

Kornsnogen findes ikke i naturen i Danmark. Den stammer fra det sydøstlige USA, men er en af de mest almindelige hobbyslanger, fordi den er så omgængelig. Den kan blive op til en meter lang.

Ikke et regnskovsdyr

Den vildfarne slange er nu havnet i Randers Regnskovs varetægt.

- Den passer ikke umiddelbart ind i vores samling af dyr, da vi beskæftiger os med regnskov, og kornsnogen stammer oprindeligt fra Nordamerika, forklarer Brian Rasmussen, der er udstillingschef i Randers Regnskov.

- Det er muligt, at den vil kunne bruges som formidlingsslange, når vi har skoleklasser inde til undervisning. Men det er mest sandsynligt, at vi vil tilbyde den ud i vores netværk af andre zoologiske haver, som måske kan bruge den i deres samling, siger Brian Rasmussen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce