Annonce
112

Muskuløs mand smadrede bilists forrude med totenschlæger

Arkivfoto: Kim Haugaard
Politiet efterlyser gerningsmand til groft hærværk i Skanderborg onsdag middag.

Skanderborg: En 18-årig mand fra Skanderborg fik sig onsdag middag en voldsom forskrækkelse, da han i Skanderborg midtby i sin bil blev forfulgt af en meget vred med-bilist, som senere steg ud af sin bil og smadrede den 18-åriges forrude.

Alt sammen angiveligt fordi den 18-årige bad ham om at køre ordentligt.

Anmelderen har forklaret, at han i krydset mellem Adelgade og Vestegade i Skanderborg måtte undvige en ældre Volvo, der kørte hasarderet. Det fik den 18-årige til at gøre fagter til bilens fører for at få ham til at køre ordentligt.

Føreren af Volvoen reagerede dog i stedet ved at følge efter den 18-årige og kørte ind foran hans bil, så han måtte standse.

Herefter steg Volvoens fører ud og gik hen og smadrede den 18-åriges forrude med en totenschlæger.

- Den 18-årige blev naturligvis stærkt rystet, men kom ikke til skade ved episoden. Men vi anser det for at være meget groft hærværk, og vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set episoden - eller vidner som har lagt mærke til den ældre Volvo, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Den 18-årige så ikke Volvoens nummerplade, men han har fortalt politiet, at der er tale om en stationcar. Den var enten brun eller bronzefarvet. Gerningsmanden til hærværket var en mand på 25-30 år. Han beskrives som muskuløs, og onsdag middag var han iført en sort hættetrøje med lynlås og sandfarvede arbejdsbukser.

Henvendelser i sagen kan ske til politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce