Annonce
Horsens

Musikmand om 2018: Fantastisk ny festival, stærke samarbejder og en klimabevidst sommer

KulisseLagerets leder Jeppe Vind husker 2018 for bl.a. Wall of Sound og den varme sommer, der satte gang i cykler og genbrug.

Spillestedsleder Jeppe Vind, KulisseLageret, Horsens

- Med blikket som musikmand er den altoverskyggende begivenhed den nye festival, vi fik skruet sammen i Horsens: Wall Of Sound i september.

- Vi og vores samarbejdspartnere lovede to dage, 20 koncerter og 200 oplevelser - og det fik vi i dén grad indfriet. Den grønne park foran Fængslet blev transformeret til én stor havefest med et musikprogram, plukket fra den øverste hylde. Og trods delvis regn var der en fantastisk stemning og opbakning fra både publikum og medvirkende, bl.a. de 250 frivillige, som kastede sig ind i projektet med rank ryg og store smil. Det var simpelthen fantastisk at opleve den store sammenhængskraft, man kan skabe.

- Og i det hele taget var det et stærkt "samarbejds-år", set med KulisseLagerets øjne, hvor netop det samskabende perspektiv gav mulighed for at skabe meget mere, end vores egne rammer tillader: Talentprojekter med andre byer i regionen og afholdt på Det Gule Pakhus; ny, ung musikdramatik med Komediehuset og Horsens Ny Teater gennem "Sommerproduktionen" for 10. år i træk; besøg af Musikskolens helt unge talenter - plus små 100 live-arrangementer.

- Og så vil jeg huske 2018 for den varme sommer, som var så unaturligt lang, at klima-bevidstheden for alvor gik op for mange. I vores familie blev vi bevidstgjorte om mange "dårlige vaner", som nu er reduceret eller helt lagt på hylden. Vi tager et eksperiment-år, hvor der cykles, spises grønt og fokuseres på genbrug, så vidt vi kan. Og det kan vi sagtens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce