Annonce
Navne

Musikformidler fra Alrø har fået en kvart million - nu vil hun holde gratis koncerter i sit hjem

Tine Mynster har netop kastet sig over et nyt projekt: At bruge sit eget hus, Galleri Mynster på Alrø, til at skabe rammerne om intime koncerter, hvor både hun selv og en lang række andre musikere optræder gratis med det formål at skabe samvær i sangen. Pressefoto
Tine Mynster vil brede sangens glæde ud til folk i alle aldre og bruge sang til at skabe nærvær og glæde i lokalområdet. Med Hedevig Quidings Legat på 250.000 kr. har hun fået medvind i missionen.
Annonce

Alrø: Sanglærer og musikformidler Tine Mynster, Alrø, Odder, har fået Hedevig Quidings Legat på 250.000 kr.

- Hvor musikundervisning ofte fokuserer på børn i skolealderen, så har mit fokus altid været på førskolebørnene. Musik og rytmik spiller en stor rolle i at forme børns liv. Vi er alle født musikalske, og det handler for mig om at stimulere dette medfødte sprog, så det forbliver et naturligt kommunikationsudtryk, siger Tine Mynster i en pressemeddelelse.

At brede sangens glæde ud til folk i alle aldre er en anden af Tine Mynsters hjertesager. Derfor er hun initiativtager til såkaldte "køkkenkoncerter", hvor sangskrivere af næsten enhver art får mulighed for at præsentere deres sange i en ramme, hvor det er den gode sang og nærheden, der er i fokus.

- Køkkenkoncerterne er en ny måde at give folk en form for fællesskab om musikken. Igen handler det om at give folk noget, de kan forholde sig til. At bruge sangen til at skabe nærvær og glæde i lokalområdet, fortæller Tine Mynster i pressemeddelelsen.

Hun har netop kastet sig over et nyt projekt: At bruge sit eget hus, Galleri Mynster på Alrø, til at skabe rammerne om intime koncerter, hvor både hun selv og en lang række andre musikere optræder gratis med det formål at skabe samvær i sangen.

- Det er blandt andet det, legatet skal bruges til. Når man laver optrædener for offentligheden, er der en lang række ting, der skal være i orden - også i et privat hjem. Så legatet skal blandt andet bruges til at forbedre forholdene, så publikums oplevelse af omgivelserne er helt i top - lige fra lokalet til omgivende ting som blandt andet toiletforhold. Det giver legatet mig nu mulighed for, siger Tine Mynster i pressemeddelelsen.

Når man laver optrædener for offentligheden, er der en lang række ting, der skal være i orden - også i et privat hjem. Så legatet skal blandt andet bruges til at forbedre forholdene.

Tine Mynster i pressemeddelelse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Horsens

AC Horsens forlænger med James Gomez

Annonce