Annonce
Brædstrup

Musik-festival i fremgang: Børn og unge tog godt imod nye tiltag

Formanden for Mosstock Festival, Niels Godrum, er godt tilfreds med opbakningen til årets festival. Foto: Henrik Sandvad
Godt festivalvejr og nye aktiviteter for børn og unge var med til at lokke lidt flere gæster til den 49. udgave af Mosstock Festival ved Klostermølle.

Klostermølle: Formanden for Mosstock Festival, Niels Godrum, er en tilfreds mand. Han kan nemlig se tilbage på en velbesøgt 49. udgave af Mosstock Festival, som løb af stablen i dagene 1.-3. august.

Cirka 1200 festglade mennesker lagde vejen forbi Danmarks ældste musikfestival på Klostermøllevej, og det var en lille fremgang i forhold til de foregående år.

- Hvis vi ser på gennemsnittet i de seneste tre år, ligger vi lidt over i år. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Vi kunne især se på campingpladsen, at der lå flere campister. Mange af dem tager op for at høre musikken, men mange vælger også at holde deres fest på campingpladsen. Det er lidt forskelligt, hvad folk er til, selvom vi som arrangører gerne ser, at alle kommer op og lytter til musikken, siger Niels Godrum.

Annonce

Salgsboderne melder om et godt salg. Vi har haft fint vejr under hele festivalen, hvor det hverken har regnet eller været for varmt, så det har øget lysten til at købe i boderne. Det betyder meget for den samlede økonomi.

Niels Godrum, formand for Mosstock Festival

Mere for børn

Mosstock Festivalen havde i år sat nogle ekstra tiltag i gang for at tiltrække flere unge festivalgæster, og det lykkedes ifølge formanden rigtig godt, da mange unge kom forbi fredag og lørdag. Også et tiltag med at tiltrække børn og børnefamilier blev taget godt imod. Det skete lørdag formiddag med bandet Lummer Stue fra Horsens, som spillede rock for børn.

- Der var vel omkring 50 børn inde for at høre Lummer Stue. Bandet gjorde det rigtig godt, og umiddelbart kunne vi godt tænke os mere af den slags til næste år, så det fylder lidt mere på festivalen, siger Niels Godrum.

Endnu er økonomien i årets festival endnu ikke gjort op, men festivalformanden håber og tror, at det kan ende i et plus.

- Salgsboderne melder om et godt salg. Vi har haft fint vejr under hele festivalen, hvor det hverken har regnet eller været for varmt, så det har øget lysten til at købe i boderne. Det betyder meget for den samlede økonomi, siger Niels Godrum.

Holdet bag den lokale festival skal nu til at lægge hovederne i blød til næste års musikfestival, når festivalen runder sin 50. udgave.

- Det er lidt stort, at vi når festival nummer 50, og det skal selvfølgelig markeres på en eller anden måde, så folk oplever, at det er et jubilæumsår, lover festivalformanden.

Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrud i Hovedgård Apotek

Annonce