Annonce
Hedensted

Musical-toner lokkede mange til Palsgaard Slotspark

Koncert-rækken "Lyden af sommerspil" trak næsten 1600 mennesker til Palsgaard Slotspark hen over weekenden. Foto: Rikke Kidmose
Koncertrækken "Lyden af sommerspil" blev et hit for Palsgaard Sommerspil. De fire koncerter hen over weekenden trak næsten 1600 publikummer til Palsgaard Slotspark, hvilket var meget tæt på udsolgt.
Annonce

Palsgaard: Formanden fra Palsgaard Sommerspil, Thrine Nørgaard, kan se tilbage på foreningens "corona-satsning" "Lyden af Sommerspil" med stor tilfredshed. I dagene fra torsdag til og med søndag afholdt foreningen fire åbne koncerter plus en enkelt lukket, og de åbne koncerter trak næsten fuld huse, hvilket formanden selvsagt er ganske godt tilfreds med.

- Vi havde 1588 publikummer inde, hvilket svarer til en belægning på 86 procent. Det er vi bestemt ikke utilfredse med. Oven i det var der alle fire dage en fantastisk stemning i slotsparken, og vi har da heller ikke fået andet end roser for vores initiativ, siger Thrine Nørgaard.

Annonce

Særdeles varmt vejr

Vejret alle fire dage bød på særdeles varmt sommervejr.

- Ja, vejret var næsten for godt. Vi havde dog sørget for rigeligt med vand til publikum, ligesom vi havde et beredskab klar, hvis nogen skulle blive dårlige på grund af varmen. Det beredskab fik vi heldigvis ikke brug for, siger Thrine Nørgaard.


Vi havde 1588 publikummer inde, hvilket svarer til en belægning på 86 procent. Det er vi bestemt ikke utilfredse med. Oven i det var der alle fire dage en fantastisk stemning i slotsparken, og vi har da heller ikke fået andet end roser for vores initiativ.

Thrine Nørgaard, formand for Palsgaard Sommerspil


Palsgaard Sommerspil skulle have lavet musicalen "Troldmanden fra Oz" denne sommer, men på grund af gældende coronarestriktioner valgte man at skubbe forestillingen til næste år. I en noget mindre skala end normalt valgte man i stedet at lave "Lyden af sommerspil", hvor publikum blev underholdt med populære musicaltoner fremført af sangere og musikere fra tidligere års Palsgaard-musicals.

Annonce

Fik vist flaget i disse corona-tider

- Vi havde lyst til at vise flaget for ligesom at sige, at vi er her altså endnu. Øvelsen har så været at lave et set-up, hvor vi lavede et flot show for det antal mennesker, vi måtte lukke ind for myndighederne, og det lykkedes til fulde, siger Thrine Nørgaard.

Faktisk var tilbagemeldingerne fra publikum så positive, at Palsgaard Sommerspil lige nu overvejer, om ikke man skal lave en lignende koncert i forbindelse med foreningens 50 års jubilæum 10. juni 2022.

Thrine Nørgaard forventer, at der kommer et mindre overskud ud af koncertrækken, hvilket også var, hvad foreningen håbede på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce