Annonce
Horsens

Mundbind revet væk - men butiksindehaver vil ikke blande mode og mundbeklædning

Der må ikke gå mode i mundbind - i hvert fald ikke hos butik Profil Art på Søndergade. Det mener forretnigens indehaver, der dog må erkende, at der blandt kunderne er en stor efterspørgsel efter de genanvendelige og farverige mundbeklædninger. Foto: Line kyed
Hos modeforretningen Profil Art er der rift om de genanvendelige mundbind. De farverige ryger først, og der er stor efterspørgsel efter dem. Butikkens indehaver holder dog helt bevidst butikkens øvrige modetøj og -tilbehør adskilt fra den eftertragtede mundbeklædning.

Horsens: Der må ikke gå mode i mundbind. Heller ikke selvom de ryger som varmt brød i de her dage.

Det er holdningen hos indehaver af modebutikken Profil Art på Søndergade, Dorthe Thorstein.

- Jeg vil ikke have, folk skal tro, vi lukrerer på noget så trist som corona. Men jeg må indrømme, at vi sælger rigtig mange, lød det torsdag morgen fra Dorthe Thorstein, hvor det nye krav om mundbind trådte i kraft.

Af samme grund vil man heller ikke opleve butikkens giner stylet med mundbind. Dorthe Thortstein har i stedet sat en salgskasse frem på disken.

- Vi fik de første 200 stykker hjem i sidste uge. De blev revet væk på få minutter. Nu venter vi på at få den næste portion leveret, også 200. Vi kan ikke få flere hjem lige nu, da vores leverandører efterhånden melder udsolgt. De kæmper for at kunne følge med efterspørgslen, siger hun.

Annonce

Forskellige behov

Salgsassistent i butikken Frederikke Thorstein erfarer, at efterspørgslen blandt butikkens kunder er todelt.

- Der er de, der modemæssigt går op i at få et mundbind, der matcher deres tøj. De bruger det som en accessory. Og så har vi kunder, der går efter den optimale komfort. Der har vi et mærke, hvor mundbindene er ensfarvede, men åndbare og virkelig behagelige at have på, fortæller hun.

Salgsassistent og datter til indehaveren af Profil Art, Frederikke Thorstein, erfarer, at efterspørgslen blandt kunderne er todelt. Mens nogle udelukkende går efter komfort, efterspørger en hel del kunder en mundbeklædning, der gerne må være en smart og farverig accessory. Foto: Line Kyed

Butikken har indtil videre solgt flest farverige mundbind.

- Kunderne er friske, og der må gerne være kulør på tingene. Det skal være smart, siger Frederikke Thorstein, der dog personligt ærgrer sig en smule.

- Jeg er vild med at gå med læbestift. Den del kommer jo ikke helt til sin ret for tiden, når jeg begiver mig ud på indkøb, i biografen og så videre, siger hun.


Vi fik de første 200 stykker hjem i sidste uge. De blev revet væk på få minutter. Nu venter vi på at få den næste portion leveret, også 200. Vi kan ikke få flere hjem lige nu, da vores leverandører efterhånden melder udsolgt.

Frederikke Thorstein
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce