Annonce
112

Mulige guldsmedetyve på spil

Arkivfoto: Michael Bager
Tre østeuropæisk udseende personer har forsøgt at stjæle fra guldsmede i Odder og Aarhus.

Odder: To gange i løbet af torsdagen fik Østjyllands Politi anmeldelser fra guldsmedeforretninger, der havde haft besøg af en gruppe mistænkelige personer, hvor signalementerne minder om hinanden.

Kl. 11.10 var det en guldmed på Rosensgade i Odder, der havde haft besøg af de tre personer, en mand og to kvinder, der spurgte til mange forskellige varer, så butikkens medarbejder fik en del at se til. Mens medarbejderen var optaget andet steds i butikken, havde den ene kvinde haft held til at gå ud i baglokalet, men personerne havde umiddelbart ikke fået noget med fra stedet.

De tre personer beskrives som: En østeuropæisk mand, 25-30 år og cirka 180 cm høj. Han var iført en sort dunjakke med pelskrave.

En østeuropæisk kvinde, 40-50 år og buttet. Hun var iført en blå jakke, lang sort nederdel og en grøn top, og medbragte en taske af "slangeskind".

Den tredje var også en østeuropæisk udseende kvinde, 30-40 år. Hun var iført en sort dunvest, en hvid langærmet trøje, sorte bukser og “bamsestøvler”. Hun medbragte en skuldertaske.

Annonce

Underlig adfærd

En times tid senere blev tre personer med samme beskrivelser set hos en guldsmed i Jægergårdsgade i Aarhus.

De tre personer havde haft en underlig adfærd, og det fik medarbejderen til at mistænke, at de var der for at stjæle noget. Det lykkedes dem dog umiddelbart heller ikke her at komme afsted med noget.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de tre personer i området ved de to guldsmede – herunder hvis man har set eventuelle køretøjer, de kan være kørende i. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce