Annonce
Hedensted

Muay thai-instruktør udvider med danselektioner - og et stort studie

Hidtil har 43-årige Christina Hust holdt til i de grønne områder omkring Hedensted Golfklub om sommeren og det tilknyttede selskabslokale Valhalla i køligere klima. Interessen for hendes muay thai fitness er dog blevet så stor, at hun ny flytter det til Lunavej i Hedensted. Arkivfoto: Lars Juul

I løbet af august åbner Christina Hust fra Hedensted et kombineret muay thai og dansestudie på Lunavej, hvor bysbørnene kan komme i form på en anderledes måde. Fokus ligger på sammenhold og gensidig personlig udvikling.

Annonce

Hedensted: Blot et år efter, 43-årige Christina Hust over Facebook for første gang tilbød borgere i og omkring Hedensted bootcamps i muay thai fitness, er det blevet så populært, at hun til august åbner et decideret studie på Lunavej 3.

Her vil børn som voksne, unge som gamle kunne give sig i kast med den alternative måde at banke pulsen i vejret på, som hidtil har holdt til på både inde- og udearealerne ved Hedensted Golfklub.

Men selvom der er tale om en malaysisk kampsport, skal forældre ikke være bange for at sende deres 10-årige søn afsted, mens der også er rigeligt plads til skyggeboksende pensionister.

- Det er en anderledes form for fitness, end der ellers tilbydes her i byen. Og selvom kunderne kommer til at se mig med blå mærker på arme og ben, kommer man ikke i ringen hos mig, så der er ingen grund til at være skræmt. Tværtimod vil jeg gerne tilbyde noget, der er mere personligt - og jeg bliver lige så glad som kunden, hvis han eller hun pludselig kan tage sin første pushup, siger Christina Hust.

Drømmen om et studie opstod allerede fra begyndelsen. I de 170 kvm store lokaler på Lunavej er der ikke længere risiko for aflysninger, hvis golfklubben er booket til et selskab. Omvendt er det fortsat planen, at træningen kan rykkes udendørs, når vejret tillader det.

Jeg kan mærke på mig selv, hvor glad man bliver af at være del af den glæde og latter, der er i et mere personligt træningsmiljø.

Christina Hust, muay thai- og danseinstruktør
Holdene i det kommende studie vil have loft over antal deltagere, så der er tid til at tilgodese hver enkelt og samtidig opbygge et sammenhold. Arkivfoto: Lars Juul
Annonce

Dans til alle

Interessen for muay thai, eller thaiboksning, spirede, da Christina Hust for et par år siden rejste til Thailand med ægtefællen og deres to børn. Foruden træningen vil hun qua sin baggrund som konkurrence-danser og mangeårig underviser i blandt andet Florida også tilbyde danseundervisning.

En lidt aparte kombination, indrømmer hun, hvorfor det også bliver delt knivskarpt op.

- Det sjove er, at når man står og bokser lidt for sig selv, danser man jo nærmest en smule - men meget mere kan man nok ikke sammenligne de to ting, siger Christina Hust, og uddyber:

- Men vi mangler blandt andet virkelig diskodans til vores små piger. Og selvom jeg er tidligere danmarksmester i disko, bliver det med en ung kvinde som instruktør, så de har noget bedre end en 43-årig mor at se op til. Så kan jeg holde mig til voksenhold og pardans, slutter hun.

Udover ejeren selv vil der være forskellige instruktører tilknyttet, så det altid er de mest kompetente, der varetager den specifikke træning.

Priserne eller den eksakte åbningsdato ligger endnu ikke fast, men det vil ske med et åbent hus, hvor alle interesserede kan se og prøve kræfter med træningen. Der kan man også høre mere om øvrige tilbud som yoga, mandehørmshold og personlige træningsforløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Horsens

Det mener læserne: Øgede krav om mundbind vækker både glæde og vrede

Annonce