Annonce
Østjylland

Motorvejsulykke skete under overhaling: En er fortsat alvorligt kvæstet

Ulykken skete kort før klokken 16.30 onsdag eftermiddag. Foto: Michael Bager
Der er godt nyt om de tre børn og en af de voksne, som onsdag eftermiddag var involveret i en alvorlig ulykke på motorvejen. Den femte person i bilen er dog fortsat indlagt med alvorlige kvæstelser.
Annonce

Randers: Den 48-årige mand, der sad på passagersædet i en bil, som onsdag eftermiddag var involveret i en voldsom ulykke på motorvejen, er fortsat indlagt med alvorlige kvæstelser. Det oplyser Østjyllands Politi.

Til gengæld er der godt nyt om bilens fører og de tre piger på 10, 12 og 13 år, som sad på bagsædet.

- Både den 45-årige mand, der kørte bilen, og de tre piger er umiddelbart sluppet med mindre skader, fortæller Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

Føreren af lastbilen slap uskadt fra ulykken.

Annonce

Ville overhale lastbil

Ulykken skete onsdag kort før klokken 16.30 i det sydgående spor på motorvejen mellem afkørslerne Sønder Borup og Hadsten.

- Den 45-årige fører af bilen har forklaret, at ulykken skete, da han ville lave et vognbaneskift. Han undervurderede, hvor meget fart, der var på bilen, og nåede derfor ikke helt over i den anden vognbane, inden bilen var oppe ved lastbilen, forklarer Janni Lundager og fortsætter:

- Bilen snittede lastbilen, og snurrede derefter rundt og endte i autoværnet.

Adskillige ambulancer, politi og beredskab hastede til ulykken, hvor de tilskadekomne blev kørt til hospitalerne i Randers og Skejby.

Annonce

Kø i begge retninger

Motorvejen blev spærret i sydgående retning, mens der blev ryddet op og den sammenkrøllede bil blev fjernet.

Ulykken skabte en fem kilometers kø i sydgående retning, hvor Vejdirektoratet meldte om en times ekstra rejsetid. I den modsatte retning opstod der desuden 2,5 kilometers kiggekø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Horsens

AC Horsens forlænger med James Gomez

Annonce