Annonce
Horsens

Ét spor genåbnet efter uheld på E45: To personer fløjet til Skejby

OPDATERET: Ved 23-tiden onsdag aften er den ene vognbane i nordgående spor på motorvejen blevet genåbnet. Der foregår stadig oprydning på stedet, hvorfor den ene vognbane fortsat er spærret. Meldingen er, at to personer er fløjet til Skejby efter uheldet, og at politiet har forladt stedet. Fire biler er onsdag aften involveret i et harmonikasammenstød på Motorvej E45 lige syd for afkørsel 57 Horsens S i nordgående retning.

Motorvejens nordgående spor er i den forbindelse helt spærret, da det er intentionen at bruge vejen som landingsplads for den lægehelikopter, der er tilkaldt til stedet.

- De første meldinger, jeg har fra stedet, er, at der er to fastklemte, som vi prøver at frigøre derude. Det skulle være et ældre ægtepar, fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup, der samtidig fortæller, at meldingen om uheldet kom ind via 112 klokken 20.58.

Politiet har endnu ikke noget overblik over årsagen til uheldet.

Ifølge Vejdirektoratets hjemmeside forventes det tidligst, at motorvejen bliver genåbnet sidst på aftenen. De opfordrer til, at man benytter de grønne omkørselsskilte ved afkørsel 58 Hedensted.

Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce