Annonce
112

Motorcyklist i kritisk tilstand efter påkørsel

Endnu et grimt færdselsuheld på E45 - motorcyklist i kritisk tilstand. Arkivfoto

Skanderborg: En endnu uidentificeret mand er lige nu indlagt på Skejby Sygehus i kritisk tilstand, efter han blev påkørt af en personbil på Østjyske Motorvej fredag aften klokken 17.56.

- En personbil kom kørende i nordgående retning ved Skanderborg. På grund af vejarbejde er hastigheden nedsat, og det opdagede manden, der kørte, bilen for sent. Da der var kø, forsøgte han at lave en undvigemanøvre ved at lave et vognbaneskift over i den anden bane. Men der påkørte han motorcyklisten bagfra, som også holdt en i langsom kø. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz.

Manden, som kørte personbilen, er en 28-årig mand fra Aarhus, mens motorcyklisten endnu ikke er 100 procent identificeret.

- Vi har formodning om, hvem det er, men vi har ikke en endelig identifikation. Motorcyklisten blev indlagt på Skejby i kritisk tilstand i går, og her til morgen er tilstanden uændret. Det har derfor ikke været muligt at tale med ham, fortæller vagtchefen og fortsætter:

- Vi er altså ikke 100 procent sikre, men vi har kontakt med nogle formodede pårørende, men også under melding om, at vi kan ikke kan være helt sikre på, at det er ham.

Manden som førte personbilen er uskadt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Restaurantforpagter efter coronaudbrud og serieindbrud: Det kan ikke blive meget værre

Annonce