Annonce
Sport

Morten Givskov vil have DM-titlen tilbage

Morten Givskov vil have revanche mod Thomas Vinther til DM i november. Foto: Dorte Adelfred.
Horsens-bokser er ikke slået ud af sit nederlag i OL-kval'en i Frankrig.

Horsens: Morten Givskov har ikke mistet humøret, selv om han kom ud for sit første knock out-nederlag i OL-kvalifikationen i Frankrig.

- Jeg følte mig frisk med det samme. I andre kampe er jeg blevet ramt hårdere og har kunnet mærke det bagefter. Det har jeg ikke kunnet denne gang, siger Morten Givskov.

- Jeg var i færd med et hårdt slag mod franskmanden, da han slog kontra og ramte mig. Jeg havde helt styr over, hvad der skete. Kamplederen stoppede mig med det samme, og jeg fik 30 dages karantæne, men det bekymrer mig ikke. Iøvrigt vandt franskmanden hele turneringen ved at slå englænderen i finalen, så det var ingen dårlig mand, jeg tabte til. Nu glæder jeg mig til at følge hans præstationer under OL i Japan.

Annonce

- Nu holder jeg pause, mens de andre ikke er til træning, og så starter vi på en frisk til den nye sæson. Mit store mål er at vinde min DM-titel tilbage. Jeg var i København for at træne med Thomas Vinther og Kem Ljungqvist. Thomas Vinther, der vandt DM i Aalborg, er klar igen efter en operation i næsen, og der er lagt op til en revanchekamp, når vi mødes til DM. Desuden venter der to landskampe, som jeg håber at komme til at bokse, siger Morten Givskov.

Han sunder sig med kæresten i deres nye hus i Odder.

- Jeg hygger mig med kæresten og vores nyfødte, og jeg løber nogle ture sammen med hende. Hun har søgt ind som politibetjent, og jeg har altid været glad for at løbe. Desværre betød mig KO-nederlag, at jeg ikke skal deltage i EM for U22-boksere i Italien fra 15. juni. Her havde jeg ellers sat næsen op efter en medalje.

- Jeg har bestemt ikke mistet lysten. Tværtimod. Men jeg har indset, at det ikke er nok at træne med små modstandere. Jeg skal træne med store sværvægtere og skal bl.a. træne med Kasper Bertelsen fra Pandrup, der nu er blevet professionel, siger Morten Givskov.

Nikolai og Sebastian Terteryan er med til EM for U22 i Italien fra 15. juni og har gode chancer for en medalje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Odder

God morgen - skal vi danse tango?

Annonce