Annonce
Sport

Morten Givskov tog et stort skridt mod OL i Japan

Morten Givskov har fået blod på tanden med de tre sejre i Istanbul. Foto: Morten Pape
Horsens-bokser udtaget til ny international turnering i Ungarn i februar.
Annonce

Istanbul: Horsens-bokseren Morten Givskov tog et stort skridt videre mod OL i Japan til sommer med tre sikre sejre i Istanbul, alle med dommerstemmerne 5-0.

- Landstrænerne roste mig for min indsats, og der var et fantastisk sammenhold blandt de danske boksere på turen, sagde Morten Givskov.

- Efter at jeg vandt mine tre kampe blev jeg udtaget til endnu en international turnering i Ungarn i februar, og nu gælder det bare om at holde snuden i sporet og fortsætte, hvor jeg slap i Tyrkiet.

- Min første modstander var meget hårdtslående. Han ramte mig en enkelt gang, men jeg var ikke rystet. Boksemæssigt var jeg langt bedre end ham, og jeg vandt sikkert med 5-0.

- Min anden modstander havde en flot rekordliste. Han havde været med til VM to gange og var afrikansk mester. Han var rutineret og smart og dygtig, men det gik fint, og jeg vandt igen en sikker 5-0 sejr.

- Min tredje modstander havde fordel af hjemmebane. Han var tyrkisk topbokser og havde publikum med sig. Det var min hårdeste kamp, men det gik fint, og jeg vandt igen med 5-0.

- Efter de tre kampe var jeg træt og øm i hele kroppen, men jeg havde ingen skrammer. Jeg var god til at passe på mig selv, og jeg fik vist, at jeg kan forsvare mig godt.

- Jeg blev bedre og bedre for kamp til kamp, og det har givet selvtillid, at jeg kom hjem med en sejr som den eneste af vore landsholdsboksere. Jeg synes dog, at begge brødre Terteryan burde have vundet. De boksede fantastisk godt dernede. Sebastian blev decideret snydt, og Nikolai gav verdensmesteren kamp til stregen.

- Jeg er en god turneringsbokser, der får mere blod på tanden, jo længere vi kommer frem.

- Nu skal jeg på natarbejde fra kl. 22 til 06 fra mandag til torsdag, men det betyder, at jeg kan nå at træne almindeligt, og på fredag gælder det de jyske mesterskaber i Vejle. Jeg har aldrig set Peter Gram bokse, men han får ikke lov at ødelægge alt for mig nu, da jeg har chancen for at komme til London og bokse for en OL-billet.

- Landstrænerens kritik af min indstilling forstår jeg ikke helt. Jeg meldte fra til en træningssamling, fordi jeg var syg, og jeg meldte fra til en landskamp på grund af en håndskade, men nu ser vi fremad, og der kommer ikke flere afbud fra mig, hvis jeg ikke bliver skadet, forsikrer Morten Givskov

Landstrænerens kritik af min indstilling forstår jeg ikke helt. Jeg meldte fra til en træningssamling, fordi jeg var syg, og jeg meldte fra til en landskamp på grund af en håndskade, men nu ser vi fremad, og der kommer ikke flere afbud fra mig, hvis jeg ikke bliver skadet.

Morten Givskov

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce