Annonce
112

Mor ringer 112: Stort kattedyr set ved legeplads

Sydøstjyllands Politi har modtaget endnu en anmeldelse om et stort kattedyr i Vejle. Arkivfoto
Sydøstjyllands Politi har modtaget endnu en henvendelse om stor kat på fri fod.
Annonce

Vejle: Der er tilsyneladende et stort kattedyr løs i Vejle.

I hvert fald modtog Sydøstjyllands Politi lørdag endnu en melding om, at der var observeret et stort dyr i den nordlige ende af Vejle.

Anmeldelsen kom klokken 00.54 fra en mor, der ringede til politiet og fortalte, at hendes søn havde fortalt om et større mørkt dyr, som han beskrev som en "stor kat", der havde krydset legepladsen ved Finlandsvej.

Politiet har ikke oplyst, hvor gammel sønnen er.

Moderen ringede til politiet, fordi hun havde læst om den kvindelige løber, der lørdag morgen anmeldte, at hun havde set et dyr, der lignede en los eller puma på Grundet Tværvej.

Ifølge politikommissær Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi, har politiet ikke været ude at lede efter det store kattedyr.

- Vi tager imod anmeldelserne, men gør ikke yderligere ved det. Der vurderes ikke at være nogen fare og der er som vi har sagt tidligere ikke meldinger om, at lokale dyreparker skulle mangle en los eller puma, fortæller Hans Hoffensetz.

Der har tidligere været anmeldelser fra personer, der fortæller om et stort kattedyr i skovene omkring Ry. Anmelderne har beskrevet dyret som en los eller puma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Horsens

Tirsdagens coronatal i Horsens: Laveste antal nye smittede i over to måneder

Annonce