Annonce
Horsens

Molly var forsvundet i 10 måneder: Nu er hun fundet i Horsens

Tina Amdi fra Dyreværnet er sikker på, de nok skal finde en ny ejer til Molly. Foto: Hans Jørgen Riis/Dyreværnet

Dansk-svensk gårdhund, der var forsvundet i 10 måneder, dukkede op i Horsens. Nu er hun i god behold hos Dyreværnet.

Annonce

Horsens: Efter 10 måneder i skjul blev hunden Molly for nyligt fundet ved DSV i Horsens.

Nu leder Dyreværnet efter en ny ejer til den genfundne hund.

I foråret 2018 fik den dansksvenske gårdhund Molly en ny ejer. Efter kort tid i sit nye hjem løb den dengang knap toårige hund hjemmefra, og gennem 10 måneder var hun forsvundet.

Lige indtil hun blev spottet af nogle folk i nærheden af DSV i Lund, der tog kontakt til Dyreværnet.

Annonce

En ny familie til Molly

Ved hjælp af en hundefælde lykkedes det 18. januar nogle frivillige at indfange Molly og bringe hende til Dyreværnet i Kolding. Her kunne personalet konstatere, at hunden ikke har lidt nød gennem de 10 måneder, hun var væk.

- Dyr har en utrolig evne til at tilpasse sig. Molly har måske levet af mad, hun har fundet ved DSV, Det er ikke til at sige. Men vi kan i hvert fald konstatere, at hun ikke er underernæret, siger Nina Amdi, udrykningsleder og hunadeadfærdsbehandler hos Dyreværnet, i en pressemeddelelse fra Dyreværnet.

Mollys oprindelige ejer kan af personlige årsager ikke tage sig af Molly, fremgår det af pressemeddelelsen, og derfor leder Dyreværnet efter et nyt hjem til hunden.

- Det vigtige er nu, at vi hurtigt finder en ny familie til Molly. Hun skal ud i et hjem, hvor man har forståelse for, hvad hun har været igennem. Og det er jeg sikker på, at vi sagtens kan finde til hende, siger Nina Amdi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce