Annonce
Navne

Mogens Dam klipper sin plæne på millimeteren

Mogens Dam fylder 80 år mandag 27. juli. Arkivfoto

Fødselsdag: Mogens Dam, Oensvej i Hatting, fylder den 27. juli, 80 år.

Mogens Dam er fra Hatting. Han har stort set hele livet boet i Hatting, hvor han i godt 40 år var tilknyttet Hatting KS,  nu benævnt Hatting, som inseminør.

Ved sin fratrædelse, modtog han Den Kongelige Belønningsmedalje, som han siden var hos dronningen og takke for. Han blev i sin tid ansat ved Hatting KS af Landbohøjskolen, der var i gang med forsøg på virksomheden.

Annonce

Mogens Dam er meget jagtinteresseret ligesom der ikke findes et stykke ukrudt i hans have. Hækken omkring villaen på Oensvej er klippet på millimeter. I 39 år spillede han fodbold i Hatting og også været træner i fodbold.

Mogens Dam har i årets løb haft flere udfordringer med helbredet, hvorfor fødselsdagen ikke markeres, da han fortsat går til undersøgelser og muligvis skal opereres i den nærmeste fremtid.

Han er gift med Hanne Dam, der på grund af demens, har ophold på plejehjem i Brædstrup. Så  længe han kunne, passede og plejede han hustruen derhjemme på bedste vis, så hun kunne blive i hjemmet, indtil det ikke var muligt længere.

Parret har en datter i København og en søn i Hatting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet bekræfter: 20-årigt voldsoffer er afgået ved døden

Horsens

Se video: Mindst syv betjente til stede ved retten, da sigtet i Nørretorv-sagen blev fremstillet

Horsens

Mandagens coronatal: God grund til glæde i Horsens - men flere sogne i oplandet har høje smittetal

Annonce