Annonce
Erhverv

Modetøjbutik går konkurs: Det er et meget hårdt marked, siger berørt ejer

Jeppe Støckler.
Annonce

Skanderborg: Mange ansatte i modetøjkæden STOC har mistet deres job, efter kæden er gået konkurs.
En tydeligt berørt indehaver Jeppe Støckler ærgrer sig over konkursen, der betyder lukning af butikker i Skanderborg, Fredericia, Esbjerg og Kolding.

- Hele modebranchen kæmper med faldende salg og underskud. Det er et meget hårdt marked at drive forretning i. Vi har gjort vores bedste, men i tirsdags måtte vi indse, at der ikke er mere at gøre, siger Jeppe Støckler.

De økonomiske konsekvenser er endnu ikke opgjort efter STOC's konkurs er endnu ikke opgjort.

I Fredericia åbnede en nyrenoveret butik ellers i Danmarksgade 28. september. I Esbjerg blev de sidste tegninger til en ny STOC butik i Esbjerg Storcenter afleveret mellem jul og nytår, men bedst som håndværkerne skulle til at rive de første vægge ned, blev arbejdet i det 332 kvadratmeter store butiksareal stoppet.

- Firmaet gik konkurs i tirsdags, og nu forsøger vi efter bedste evne at samarbejde med kurator om at få det afviklet på den bedst mulige måde, siger Jeppe Støckler.

Familien Støckler er i Esbjerg fortrinsvis kendt for at drive møbelvirksomhed, men tredje generation i form af Jeppe Støckler har siden 2013 beskæftiget sig med herremode.

STOC

Med åbningen af STOC i Fredericia tilbage i september kunne kæden tælle i alt fire butikker, der alle forhandlede et bredt sortiment af tøj og accessoires fra store brands som Levi's, Ellesse, Just Junkis, Le Fix og Minimum.

I oktober var der desuden snak om at udvide kæden med endnu en butik i Esbjerg, men tirsdag den 2. januar gik kæden med cirka 13 medarbejdere konkurs.

Annonce

Storcentret må på den igen

Butikskæden STOC tæller i dag fire butikker fordelt mellem Kolding, Fredericia, Skanderborg og Esbjerg.
I oktober besluttede STOC desuden at udvide konceptet med en femte butik i Esbjerg Storcenter. To måneder senere blev udvidelsen dog lavet om til en flytning af den eksisterende butik fra midtbyen til centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Horsens

Video: Det gik bare så stærkt, siger evakueret butikschef

Annonce