Annonce
forside

Modeshow-fup: Arrangør har været i søgelyset flere steder

Det er ikke lykkedes for avisen at komme i kontakt med Medina Docaj. Billedet stammer fra messen i Hedensted for et år siden. Arkivfoto: Lars Juul

Har lavet livsstilsmesse og kvindeaftener rundt omkring i landet. Ikke alle har været lige glade for samarbejdet.

Skanderborg: Arrangøren Medina Docaj har før haft opmærksomheden rettet mod sig efter arrangementer som det, der blev holdt på Fælleden i Skanderborg i sidste uge. Her blev der holdt et modeshow, og bagefter gik en håndfuld gæster til politiet, fordi der var trukket for meget på deres dankort, efter de havde handlet i en outlet-butik.

Både i Hedensted sidste efterår og i Frederikshavn i år har der været problemer.

Medina Docaj stod i maj bag et kvindeevent i Frederikshavn. Her deltog Jette Marianne Jensen, og ligesom en del af deltagerne i Skanderborg havde hun vundet billetter på Facebook.

Søs Egelind underholdt, og ligesom i Hedensted og Skanderborg var frisør Dennis Knudsen med. Jette Marianne Jensen faldt for et par Noë-sko til 450 kr., som hun købte.

- Der var lidt dunkelt i det hjørne, hvor jeg købte dem, så jeg kunne ikke rigtigt se displayet. Jeg tænkte, det er nok rigtigt, og så trykkede jeg godkend. Da jeg vender mig om, er hun fire-fem meter væk og slår med nakken. Jeg får ingen kvittering, intet, fortæller Jette Marianne Jensen.

På hendes kort bliver der trukket 4500 kr. i stedet for 450 kr.

- Senere får jeg kontakt til hende. Medina Docaj og hende, der solgte skoene til mig, er en og samme person. Hun var konferencier og stod for arrangementet, siger Jette Marianne Jensen.

Annonce

Man kunne gå ind og like showet og være med i en konkurrence.

Jette Marianne Jensen. 

Bed tabet i sig

Det endte dog med, at hun bed tabet i sig og ikke meldte episoden til politiet.

- Jeg vidste godt, jeg havde tabt pengene, siger Jette Marianne Jensen.

I Hedensted stod Medina Docaj sidste efterår bag en livsstilsmesse med bl.a. Medina og Rasmus Seebach. Der kom knap 1000 publikummer, langt under det forventede antal.

Standholderne følte sig snydt, bl.a. fordi messen blev holdt i en gammel fabrikshal i Hedensted og ikke ifølge aftalen i DGI-huset i Vejle. Udstillerne overvejede at lægge sag an mod Medina Docaj, men det blev ifølge avisens oplysninger ikke til noget.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra Medina Docaj, men det er ikke lykkedes at komme i kontakt med hende.

Gik konkurs med butik på Fyn

Ifølge DR P4 Østjylland er Medina Docaj tidligere gået konkurs med en mindre tøjbutik i Nyborg med en samlet gæld på 4,5 mio. kr.

Hun åbnede MD Company for to år siden, og boets kurator, advokat Per Buttenschøn, fortæller til DR P4 Østjylland, at der var mange mindre kreditorer.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

'Dybt bekymrende': Øget arveafgift er gift for små og mellemstore virksomheder

Læserbrev: Tirsdag 22. oktober forhandlede vi i Folketinget det finanslovsforslag, som regeringen har fremsat for 2020. Et af de emner, der blev grundigt debatteret, var det forfærdelige forslag fra de røde partier om at tredoble generationsskiftebeskatningen af danske familieejede virksomheder. Det er godt for Danmark, at vi har mange veldrevne familieejede virksomheder. Det er faktisk ikke en dårlig ting, sådan som venstrefløjen ellers gerne vil have det til at lyde, når de gang på gang påstår, at "det drejer sig om rige godsejere". Fakta er nemlig, at det overvejende drejer sig om små og mellemstore virksomheder - iværksættere, servicevirksomheder, blikkenslagere, tømrermestre, snedkere osv. Produktion, service og erhverv, altså en helt central del af dansk erhvervslivs dna. Således er det ikke grever, baroner og milliardærer, som vil nyde glæde af succesfuld generationsskifte. 23.000 virksomheder med 300.000 ansatte står foran et generationsskifte inden for de næste 10 år. Det er kun godt, at en lav arveafgift har øget sandsynligheden for, at disse virksomheder kan bevares på den enkelte families hænder i forbindelse med generationsskifte. Selvfølgelig har vi også Lego og Danfoss og et par håndfulde godsejere, som nyder godt af afgiftsnedsættelsen på lige fod med alle andre. Men det er faktisk heller ikke nogen dårlig ting. Danmark ville være et fattigere sted uden Lego og Danfoss - også i kroner og ører! Derfor er det dybt bekymrende, at regeringen nu lægger op til at øge skatten med over en mia. kr. Det er dårligt nyt for dansk erhvervsliv og ikke mindst de 800.000, som er ansat i de familieejede virksomheder. Det er en kortsigtet beslutning, som måske nok på kort bane kan skaffe finansiering til alle de milde gaver, som regeringen og deres røde støttepartier ønsker at tilgodese udvalgte grupper, eksempelvis 300 mio. kr. til overvejende herboende udenlandske børnefamilier på passiv forsørgelse. Naturligvis skal der finde en rimelig beskatning sted, når virksomhedsejere udlodder dele af virksomhedens værdier via aktieudbytte eller alt muligt andet til virksomhedens ejere. Det er kun ret og rimeligt. Men det svarer til at save i den gren, man selv sidder på, når man vil gøre generationsskifte så meget dyrere for familieejede virksomheder.

Annonce