Annonce
AC Horsens

Moderat offensiv fra AC Horsens

Louka Prip har haft problemer med anklen, men nu er smerterne væk, og han håber på spilletid i den afgørende kamp mod OB. Foto: Scanpix
Plusser og minusser på skadesfronten. Louka Prip glæder sig over udsigten til at få lidt af kampformen tilbage inden ferien.
Annonce

Horsens: AC Horsens tabte den første kamp mod OB med 3-1, så der er brug for en sejr på minimum 2-0, når der søndag er returopgør i Horsens, men manager Bo Henriksen er ikke parat til at blæse til angreb fra kampens start. Det bliver snarere en moderat offensiv.

- Vi vil gøre alt for at få lavet de nødvendige mål, men hvis vi bare kan score en enkelt gang i første halvleg eller i de første 20 minutter af anden halvleg, kan alt ske til sidst i kampen, siger Bo Henriksen.

OB har været gennem et par hårde uger med mange kampe.

- Vi så nogle indikationer af, at de begyndte at se trætte ud i torsdags, så det kan ske igen. Under alle omstændigheder skal vi selv spille bedre. Vi skal være dygtigere på bolden, og i torsdags var vores presspil mildest talt elendigt i første halvleg, siger Bo Henriksen.

Både Alexander Ludwig og Nicolai Brock-Madsen måtte udgå med skader i torsdags. Der var i begge tilfælde tale om fiberskader, så de spiller næppe.

Annonce

Vigtigt udebanemål

Louka Prip melder sig til gengæld klar. Han spillede anden halvleg i Odense, og efter flere kampe på bænken er han frisk.

- Siden den første kamp mod Hobro i nedrykningsspillet har jeg haft problemer med anklen. Jeg blev stemplet i den kamp, men i den seneste uge har jeg kunnet træne uden smerter, siger Louka Prip.

Han ser frem til at nå at få lidt kamptræning inden sommerpausen, og så har han ikke opgivet håbet om, at AC Horsens ender som samlet vinder over OB, så der bliver yderligere en kamp på onsdag mod enten AGF eller FC København, hvor der vil være en billet til Europa League på højkant.

- Vi har et godt hold, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne vinde med det fornødne antal mål over OB. Vi fik trods alt et vigtigt udebanemål i Odense, og så skal vi være i stand til at lave to mål på hjemmebane, siger Louka Prip.

AC Horsens' formodede startopstilling. Reserver. Peter Therkildsen, Jannik Pohl, Jeppe Kjær, Anders Hoff, Mathias Madsen, Erhan Masovic, Oliver Drost. Skader: Michael Lansing, Alexander Ludwig, Nicolai Brock-Madsen. Dommer. Michael Tykgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Sport

HH Elite smed sejren væk i Randers

Annonce