x
Annonce
Odder

Mistanke om coronavirus var falsk alarm

En influenzaramt medarbejder fra Børnehaven Vennelund, der har stået på ski i Norditalien, er frikendt for Coronavirus. Arkivfoto: Morten Pape
En medarbejder i Børnehaven Vennelund har heldigvis ikke slæbt Coronavirus med hjem fra Italien - blot helt almindelig influenza.

Odder: En medarbejder i Odder Kommune blev torsdag 27. februar testet for coronavirus. Prøven viste sig heldigvis at være negativ.

Medarbejderen der arbejder i Børnehaven Vennelund i Odder, har i uge 7 været på skiferie i Norditalien, hvor der er registret flere tilfælde af coronavirus. Torsdag formiddag tog medarbejderen hjem fra arbejde pga. influenzalignende symptomer med besked om at opsøge egen læge.

Lægen anbefalede på baggrund af symptomerne, og medarbejderens forudgående ophold i Norditalien, at lade medarbejderen teste for mulig coronavirus. I nat kom resultatet på prøven, og den viste sig heldigvis at være negativ.

Forældre og personalet blev allerede torsdag formiddag orienteret om, at medarbejderen blev undersøgt for mulig coronavirus og er nu efterfølgende blevet beroliget med beskeden om, at medarbejderen er uden for mistanke.

Annonce

Uafhængig af den konkret episode har Odder Kommune iværksat det nødvendig beredskab i forhold til, at håndtere de udfordringer og den usikkerhed, der aktuelt er affødt af coronavirus i Danmark.

Borgmester Uffe Jensen udtaler:

- Jeg er glad og lettet over, at prøven viste sig at være negativ, og det glæder mig på familiens vegne, at der nu ikke længere er grund til bekymring. På trods af at vi har stået i en usikker situation, har vi følt os trygge hele vejen igennem bl.a. på grund af den rådgivning, vi har fået fra de nationale sundhedsmyndigheder. På samme vis har vi fået demonstreret, at vores lokale beredskab er velfungerende. Derfor også stor ros til de medarbejdere, der har håndteret situationen de seneste 24 timer. Endelig skal der lyde en stor ros til forældrene og ansatte i daginstitutionen for at bevare roen i situation. Det er altafgørende, når man bliver udfordret som her, lyder det fra Uffe Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce