Annonce
Erhverv

Minister-roser til lokal byggevirksomhed

Erik Rehnquist (i midten), direktør og ejer af Milton Huse, tog mandag imod beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) (t.h.) og Carsten Clausen (V), byrådsmedlem i Hedensted Kommune. Privatfoto

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) besøgte mandag Milton Huse og en række andre lokale virksomheder. Milton Huse ser selv besøget som en anerkendelse af, at virksomheden er er god til at skabe arbejdspladser.

Horsens: Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er tidligere blevet citeret for, at "valget vindes ude blandt vælgerne og ikke bag et skrivebord i København".

Folketingsvalget nærmer sig, og mandag satte han handling bag ordene, da han var på besøg hos Milton Huse i Horsens og en række andre lokale virksomheder.

At Milton Huse var på beskæftigelsesministerens besøgsliste skyldes ifølge virksomheden selv ikke mindst Milton Huses bidrag til at skabe arbejdspladser, lokalt og nationalt. Milton Huse samarbejder blandt andet med VIA University College om at give studerende en grundig og målrettet uddannelse.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med VIA Horsens, og det er vores fælles mål at give de unge et både teoretisk og praktisk godt springbræt til arbejdsmarkedet, fortalte Erik Rehnquist, direktør og ejer af Milton Huse, blandt andet til Troels Lund Poulsen.

Blandt håndværkerne i Milton Huse er der lige nu fem lærlinge og 11 svende.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce