Annonce
Brædstrup

Minister åbner ny dagligvarebutik i Nim

Det bliver beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), som får æren af at klippe snoren, når den nye dagligvarebutik Min Købmand åbner i Nim lørdag 1. juni. Arkivfoto

Nim: Når den nye Min Købmand åbner i Nim lørdag 1. juni, bliver det beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), som klipper snoren.

Troels Lund Poulsen er egentlig kommet med på et afbud, da borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen, ikke kunne deltage, så derfor tog bestyrelsen fra Nim Butikstorv ApS i stedet kontakt til beskæftigelsesministeren, som har valgt at takke ja.

Troels Lund Poulsen har også spillet en rolle i, at Nim kan åbne en ny butik på Præstevænget. Som tidligere erhvervs- og vækstminister stod han nemlig bag en ændring af planloven, som tillod, at mindre landsbyer også fik mulighed for at udvikle sig.

Ud over ministerbesøg og taler til butiksåbningen har byens nye købmand, Allan Kring Bülow, sat et telt op, hvor der bydes på musik samt øl, sodavand og pølser.

Festen starter klokken 9.30, og snoren bliver klippet klokken 10. Der er ikke sat et sluttidspunkt på åbningsfesten, men Nims nye købmand har lovet på Facebook, at der vil være hovedpinepiller til salg i butikken om søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce