Annoncørbetalt indhold

Minimalisme: Nøglen til et renere og gladere hjem

Efter en lang arbejdsdag er der næsten ikke noget værre at komme hjem til en fyldt opvask, snavsede møbler og beskidt gulv. Fremfor at tænke på hvordan du effektivt kan rydde op, så kan du i stedet overveje hvordan du får færre ting at rydde op. Et effektivt og simpelt living design vil gøre din hverdag lettere og mere behagelig.

Fjern det unødvendige i hjemmet

Når du fjerner de fysiske ting fra dit hjem, vil du opleve to forandringer. Det første vil være, at hjemmet føles mere åbent og rent. Den anden ting er, at dit hoved vil være fri for ”støj”, da du kun ser de nødvendige ting og ting som giver dig glæde.

Gør dig nogle overvejelser om hvad der er nødvendigt og hvad der giver dig glæde. Det store tigerdyr du vandt i tivoli fra 3 år siden, er sikkert sej, men den går muligvis under kategorien unødvendig. Du har måske kun kigget på den 2 til 3 gange siden du vandt den sidste eller lignende.

Vi har alle ting, som føles seje og nice på et tidspunkt, men mange af disse ting ender bare med at fylde et sted i hjemmet i rigtig lang tid. Det er altid en god øvelse at give slip på sådanne ting, så man kan udvide din horisont.

Behold det som gør dig glad

Alle har noget som giver dem glæde i hverdagen. Hvis du er rigtig glad for at spille guitar, så skal du selvfølgelig beholde din guitar. Bliver du tit glad over det smykke, som dine bedsteforældre gav dig, så skal du da beholde dette smykke. Du skal beholde alt i hjemmet som giver dig reelt glæde og det som er nødvendigt. Et eksempel på en nødvendigheds ting, som ikke giver en glæde umiddelbart, kan være en svupper. Den vil ikke gøre meget for dig i hverdagen, men når der sker noget med toilettet, er den meget rar.

Bliver jeg gladere af minimalisme?

Minimalismen vil ikke gøre en direkte glad og ikke nødvendigvis alle. Pointen med minimalismen er, at man fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. På den måde har du færre ting at tage dig af i hverdagen såsom oprydning og mere tid til det som gør dig glad fx guitar.

Minimalisme kommer også i mange forskellige former. Man kan sagtens leve meget normalt og praktisere minimalisme ved, at fjerne sine gamle kopper og bestik, som alligevel ikke bruges. På den måde bliver din hverdag mere minimalistisk. På den anden side af spektrummet er der også folk, som fjerner alle møbler og andre ting.

Uanset hvad er minimalismen bare en livsstil, som måske kan gøre din hverdagen bedre og lettere. Ligesom alle andre livsstil er der selvfølgelige positive og negative ting, som siger for eller fra livsstilen. Derfor anbefaler vi, at du gør dig en masse tanker om hvad der kan passe godt til dig. Lige meget hvad vil man have muligheden for, at prøve minimalismen af i en let grad og derved gå mere ind i det, hvis man føler at det er en god livsstil.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.