Annonce
Navne

Mindeord: Tidligere Venstre-formand i Horsens efterlader et stærkt og godt minde

Jens Nowak Kirkedal døde i en trafikulykke i sidste uge ved Odense. Han var tidligere Venstre-formand i Horsens og blev 46 år. Privatfoto
Jens Nowak Kirkedal døde i en trafikulykke som kun 46-årig. Broderen Ulrik Kragh skriver mindeord om et stolt familiemenneske.
Annonce

Horsens: Bygningskonstruktør og murer Jens Nowak Kirkedal, født Kirkedal Kragh, døde tirsdag 29. september på tragisk vis i en trafikulykke nær Odense. Han blev 46 år. På vegne af familien Kragh har broderen Ulrik skrevet følgende mindeord:

Jens efterlader et stærkt og godt minde hos sin familie og mange kammerater, for han var en festlig guttermand, der var god at tale med, og når man havde brug for hjælp, så var Jens altid den praktiker, der kunne få ting til at ske.

Han efterlader tre børn og sin hustru Camilla Nowak Kirkedal. De elskede som resten af familien Jens - han var deres rockstjerne. Jens var et stolt familiemenneske, og han udgjorde sammen med Camilla et stærkt makkerpar, hvor hun skabte karriere i offentlige topstillinger, imens Jens, ud over jobbet som byggeleder, også var klippen, der samlede familien i deres flotte murermestervilla i Odense.

Jens var et holdningsmenneske, der altid satte handling bag sine ord. Hans praktiske og jordnære tilgang til livet blev rundet af folkeskolen i Hatting, på Hulvej og i Egebjerg, inden han gik i lære som murer hos Kjeld Stiesen i Egebjerg.

I ungdomsårene var Jens en stærk kraft bag Venstres Ungdom i Horsens, hvor han som formand stod bag mange organisatoriske og politiske input til udviklingen af Horsens. En indsats der blev anerkendt med kåring som årets VU forening i Danmark. Senere tog Jens opgaven som formand for Venstre i Horsens by, og da han flyttede til Odense for at danne familie med Camilla Nowak, fortsatte Jens med at påvirke sine omgivelser i Venstre samt skolebestyrelse og øvrige fora, som han færdedes i.

Til trods for, at han flyttede til Odense, fastholdt han interessen for Horsens. Når han flere gang om ugen ringede for at tale med familie og gamle venner i Horsens, var det ofte om store som små lokale emner - fra når Knuds pølsevogn begyndte at lave hotdogs, til store emner som Campusrokade, gymnasiefusion, renovering af Søndergade, udbygning på havnen og tilsvarende omdannelser af sin gamle by.

Vi vil alle savne Jens' drivkraft, humørfyldte opbakning og kærlighed.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Onsdagens coronatal: Næsten alle kommuner har bekymrende smittetal - Horsens med få nye tilfælde

Annonce