Annonce
Navne

Mindeord: Museum har mistet god kollega og ildsjæl

Arne Laursen har været frivillig på Hjortsvang Museum siden 1985. Han døde 5. august 2020, 58 år gammel. Privatfoto
Annonce

Leder af Hjortsvang Museum, Martin Holm, har skrevet dette mindeord over Arne Laursen på vegne af alle på Hjortsvang Museum.

Arne Laursen døde natten til onsdag 5. august. Han sov ind og opdagede formentlig ingenting, siger hans læge.

Arne var et positivt væsen og havde et smittende humør. Hans passion var Hjortsvang Museum og alt omkring det. Arne var medlem af bestyrelsen og aktiv museumsvært gennem mange år. Han var med helt fra starten i 1985 og har tilbragt mange timer med frivilligt arbejde på museet og knoklet med museets bygninger og havearealer.

For kort tid siden besluttede vi at lave en bålplads til museets gæstende børn. Den opgave påtog Arne sig, og han har lavet en fantastisk flot bålplads med stenbelægning og siddepladser. Arne sagde i den forbindelse, at han altid havde ønsket sig at blive brolægger.

Arne-stedet Hjortsvang Museum. Privatfoto

I fredags (31. juli, red.) indviede vi bålpladsen, som naturligt fik navnet ”Arne-stedet”. Vi grillede pølser og havde et festligt gå-hjem-arrangement.

Arne var glad og fornøjet helt frem til hans sidste dag. Vi er lidt rystede over, at han pludselig er væk og ikke længere kommer rundt om hjørnet med et smil, som han plejer.

Arne blev 58 år. Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Horsens

Høje smittetal nærmer sig fra nord - men Horsens Kommune mærker ingen stigning

Annonce