Annonce
Navne

Mindeord: Inas hjerte bankede for at hjælpe andre mennesker

Ina Marie Skjerning Gensø. Privatfoto
Ina Marie Skjerning Gensø blev kun 43 år og efterlader sig et kæmpe tomrum for familie, venner, kolleger og alle dem, hun har hjulpet gennem tiden.

På vegne af familien har Anne, Kent og Sten Skjerning skrevet mindeord om Ina Marie Skjerning Gensø, Horsens, der døde 30. august i en flyulykke på Fur.

***

Ina Marie Skjerning Gensø er ikke blandt os mere.

Annonce

Ina blev født - næsten i bilen - på vej hjem fra familiens sommerhus ved Nymindegab 6. august 1977. Hendes smukke liv startede derfor på Grindsted Sygehus.

Familien bestod herefter af far og mor, Kurt og Lene, og de to større brødre Kent og Sten.

Ud over de fem familiemedlemmer har der også altid været kæledyr.

Hjemme hos far og mor startede det med landskildpadden Sofie og senere gravhunden Snap. Herefter har et utal af forskellige dyreracer været igennem Inas kærlige pleje. Ikke mindst søde hunde som Tjalfe, Gismo, Quark, Anton, Walter og nu Agnes.

Inas hjerte har altid banket for at hjælpe andre mennesker. Det har derfor også præget hendes arbejdsliv gennem hendes alt for korte tilværelse. Hun har gennem årene hjulpet utallige familier, unge mennesker og børn og kolleger med sin altid store viden og empati. Inas evne til at lytte og komme med gode råd om, hvordan situationer kan og skal klares, slog sjældent fejl. Når man snakkede med Ina, fik man altid hendes ærlige mening.

Ina blev ved med at videreuddanne sig på højt niveau inden for læring, pædagogik og ledelse, hvilket har medvirket til, at mange skoler, institutioner og kommuner har haft glæde af hendes store erfaring.

Fritiden er blevet brugt på håndbold, Ladies Circle, studier, hus, dyr, ferier, familie og venner osv. Kort sagt kunne Ina ikke sidde stille ret længe ad gangen.

Hjemmet hos Ina og Mikkel har altid stået åbent for alle. Altid plads til et spil, en bid mad eller en lille fest. Ina var et menneske, der satte pris på at nyde livet og var et fest-og familiemenneske.

Søndag 30. august afgik Ina på tragisk vis ved døden i en flyulykke på Fur. Kun 43 år gammel. Kobberbryllupsgaven fra Marie og Jens til Ina og Mikkel var en flyvetur. Men den endte desværre tragisk for dem alle. Også Marie omkom, og Mikkel og Jens endte med svære forbrændinger.

Ina efterlader sig sin mand Mikkel og deres tre børn, Oskar (20), Viktor (17) og Karla (11).

I skrivende stund kæmper hendes elskede mand stadig for sit liv på Rigshospitalet. Han er stærk, og vi håber, han klarer det. Vores tanker går til Mikkel og Jens på hospitalet.

Der er rigtig mange, der vil komme til at savne Ina i deres hverdag. Tre børn har mistet deres mor og Mikkel sin kone, andre har mistet deres bedste veninde, lillesøster, datter, faster, svigerinde eller arbejdskollega.

Æret være Inas minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce