Annonce
Navne

Mindeord: Igennem livet møder vi mange mennesker, men sjældent en, der besidder så mange positive egenskaber som Carry

"Hun troede på det bedste i alle gildebrødrene og var i stand til at motivere os i gildearbejdet. Hun sad for bordenden og var godt tilpas i denne position; om det var sammen med ledelsen, i gruppearbejdet eller i anden sammenhæng var det en fornøjelse og altid inspirerende at have hende med", skriver Bent Rask Thomsen om Carry Hansen. Privatfoto

Mindeord: Gildekansler Bent Rask Thomsen, 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia, har indsendt mindeord om gildemester i 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia Carry Hansen, Fredericia, der blev 76 år:

Vi har mistet en stor ildsjæl, en stor personlighed med mange kreative ideer, en energisk person, som bliver umulig at erstatte i 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia, i Gildebevægelsen i Danmark og i mange sammenhænge til glæde for hele Fredericia.

Carry afgik ved døden torsdag 22. april efter et kort sygdomsforløb.

Annonce

Carry var en ildsjæl i både 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia, som hun har været medlem af siden den 8. september 1983, og blandt de tre gilder i Fredericia.

Hun har som mange i Gildebevægelsen en fortid indenfor spejderbevægelsen, hvor hun også satte sit solide aftryk.

I Sct. Georgs Gilderne i Fredericia har vi et Humanitært Udvalg, og i dette udvalg var Carry tovholder og igangsætter.

For en del år siden fik hun sammen med et andet af vores medlemmer den gode idé at gøre noget for de demente og deres pårørende. Valget faldt på at arrangere dans for demente og deres pårørende.

Der har været danseeftermiddage på Plejecenter Othello og udflugter. Denne aktivitet har været til stor glæde for mange demente og deres pårørende igennem mange år.

Carry var fuld af gode ideer og troede på, at ting kunne lykkes. Hun var god til at arrangere og sætte ting i værk. Altid veloplagt, og hendes positive indstilling til tingene havde en afsmittende virkning på omgivelserne.

I 3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia var Carry vores gildemester, en post, hun har haft siden 1. april 2010.

Hun troede på det bedste i alle gildebrødrene og var i stand til at motivere os i gildearbejdet. Hun sad for bordenden og var godt tilpas i denne position; om det var sammen med ledelsen, i gruppearbejdet eller i anden sammenhæng var det en fornøjelse og altid inspirerende at have hende med.

Den årlige sommerudflugt til Dalen i Mosevrå ved Vejers var noget vi alle så frem til - med et varierende program for dagen og efterfølgende hygge i sommerhuset. Denne udflugt stod foran sit 20-års jubilæum i 2021.

Igennem livet møder vi mange mennesker, men sjældent en, der besidder så mange positive egenskaber som Carry.

Carry vil blive savnet, og et led i vores kæde er bristet.

Vores tanker går til Christian, børn, svigerbørn og børnebørnene i denne svære tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce