Annonce
Navne

Mindeord: Et mere positivt og uselvisk menneske end Mor Jytte finder man sjældent

Jytte Høgbjerg. Privatfoto
Annonce

Mindeord: Sus Worsøe og familie, Horsens, og Johs Worsoe og familie, New York, har indsendt mindeord om Jytte Vibeke Høgbjerg, Horsens, der blev 97 år:

4. januar 2021 sov Jytte Høgbjerg stille ind efter kort tids sygdom. Jytte var født 13. april 1923 i Esbjerg, men tilbragte det meste af sit voksne liv i Horsens.

Jytte havde en fundamental drivkraft til at hjælpe andre mennesker.

Det gjorde hun først som fysioterapeut på Horsens Sygehus, før hun i 70'erne startede som selvstændig klinikejer med andre dygtige fysioterapeuter ansat på klinikken.

Det blev til lange dage på klinikken for altid at undgå ventelister - patienterne skulle ikke gå og lide.

Privat var hun en fantastisk mor for sine to børn, Susanne og Johannes (Johs), og senere mormor/farmor for sine børnebørn, Michala og Nicholas.

Det blev til årlige ferier i Los Angeles, New York eller hendes yndlingssted, Cape Cod, hvor familien samledes hver sommer.

Jytte - eller Mor Jytte som hun blev kendt som i vennekredse - var et centralt samlingspunkt for alle, der skulle bruge et sundt råd, en massage efter en sportsskade eller bare lidt kærlighed og støtte. Og det fortsatte langt op i hendes 90'ere med ubegrænset energi.

Et mere positivt og uselvisk menneske end Mor Jytte finder man sjældent.

Hun gjorde en stor forskel i mange menneskers liv og vil blive savnet.

Æret være hendes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce