Annonce
Ikast-Brande

Mindehøjtidelighed i Brande samlede over 700: Familien Holch Povlsen sendte takke-sms

Både børn og voksne var mødt op til mindehøjtideligheden, hvor der blev tændt fakler og sunget sange. Foto: Villy Jensen
I en sms takkede Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen og hustruen Anne de mange fremmødte ved en mindehøjtidelighed på Brande Torv.

Brande: Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen og hustruen Anne sendte torsdag 25. april en tak til de 700 borgere, der var mødt op til en mindehøjtidelighed om aftenen på Brande Torv.

Her læste sognepræst Arne Holst-Larsen en sms op fra det danske par, der mistede tre af parrets fire børn ved bombeangrebet i Sri Lanka påskedag.

- Vi sender jer de kærligste hilsner, kærligste tanker og er dybt taknemmelige over alt den hjertevarme, vi har modtaget de seneste dage, stod der ifølge Herning Folkeblad.

- Tabet af vores elskede børn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegribeligt.

Ved mindehøjtideligheden blev der med accept fra familien uddelt fakler, sunget fællessange og holdt to minutters stilhed for alle ofre og pårørende.

Annonce
Mindehøjtidelighed i Brande for familien Holch Povlsens dræbte børn samlede ifølge Ritzau over 700 mennesker. Foto: Villy Jensen

Tears in Heaven

Mindst 253 mennesker mistede livet ved angrebene i Sri Lanka på påskedag 21. april. Samtidig blev flere hundrede sårede.

Bestseller-ejerens børn mistede livet, da to bomber eksploderede på Hotel Shangri-La i Colombo.

Det er første gang, at familien udtaler sig efter angrebet.

- Med de mange dejlige mennesker vi har omkring os, nære venner, dygtige kolleger og vores kærlige familie, vil vi sammen komme gennem det. Vi sætter umådelig stor pris på den medmenneskelighed, der også vises i Brande i aften - overfor ikke kun vores familie og børn, men over for alle ofrene for de grusomme handlinger på Sri Lanka. Anders & Anne, lyder det i sms-beskeden.

Mindehøjtideligheden blev afsluttet med Eric Claptons sang "Tears in Heaven".

Aftenen var arrangeret af foreningen Brande City og lagt i hænderne på sognepræst Arne Holst-Larsen.

I byen Stavtrup blev der også afholdt mindehøjtidelighed. Her gik flere tusinde mennesker fra den lokale Rema 1000 til gårdspladsen på Constantinsborg, hvor familien bor.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce