Annonce
Fodbold

Mike Kruse scorede årets mål i Odder

Mike Kruse scorede årets flotteste mål på Odder Stadion på et flot langskud. Foto: Ole Nielsen
Odder rystede topholdet - Michele Demontis har forvandlet bundholdet til et stærkt midterhold.
Annonce

Odder: Michele Demontis, træner for Odders danmarksseriehold, har forvandlet et decideret bundhold til et stærkt midterhold på rekordtid.

- Det var et problem, at vi mistede ni mand før turneringens start. Det betød, at vi fik en dårlig start, og dermed er chancen for at blande os i oprykningen forduftet, siger Michele Demontis.

Hans hold spillede 2-2 i lørdagens hjemmekamp mod topholdet Svendborg i en underholdende fodboldkamp med masser af godt spil af begge hold.

Odder startede bedst og havde en stor hovedstødschancen til Morten Andersen, inden Mike Kruse sørgede for årets mål på Odder Stadion efter 10 minutter. Han erobrede bolden på midten af banen og hamrede kuglen ind i målhjørnet.

Odder havde fire fine chancer i kampens start, men midt i Odders bedste periode slog Svendborg kontra og udlignede ved Mikkel Hyllegaard, der var hurtigst til at opsnappe returbolden efter et skud på opstanderen.

Annonce

Farlige gæster

Svendborg startede bedst i anden halvleg og pressede Odder i bund.

Odder kunne ikke fastholde midtbanen og tabte slaget mod de fremstormende fynboer.

Alligevel slog Odder kontra, da den elegante Dennis Suljic scorede til 2-1 med et velplaceret langskud efter 51 minutter.

Svendborg svarede dog igen, og efter 68 minutter faldt udligningen til 2-2 ved Mads Andersson.

Det havde længe ligget i luften, fordi Odder var blevet trængt meget langt tilbage.

Svendborg havde et par farlige forsøg, men Odder slap ud af det voldsomme pres, og efter 79 minutter scorede Odders topscorer Jacob Truelsen. Desværre for hjemmeholdet vinkede linjedommeren for off-side.

Odder satsede til sidst og sendte supersub Simon Schoubye på banen, og de to midterforsvarere Nikolaj Nielsen og Morten Andersen var meget offensive, men 2-2 var det rette resultat af den velspillede kamp.

- Jeg er tilfreds med uafgjort, men ikke mere. Vi kunne have vundet, sagde Michele Demontis. Det var ærgerligt, vi ikke fik alle tre points, for vi skabte en del chancer.

Mike Kruse var bedste Odder-spiller. Han havde et fint sammenspil i venstre side sammen med Dennis Suljic. Da midtbanen faldt sammen, blev Mike Kruse rykket frem for at tage kampen op med fynboerne, og det var med til at vende bøtten i de sidste 12 minutter.

To Odder-spillere humpede fra banen, Kasper Mikkelsen kom ind og gik ud igen, da han vrikkede om på foden, og topscorer Jakob Truelsen humpede efter et slag, men de ventes begge klar til Odders næste kamp ude mod Varde.

Odder-Svendborg 2-2 (1-1)

Danmarksserien

Mål: 1-0 Mike Kruse (10.), 1-1 Mikkel Hyllegaard (15.), 2-1 Denis Suljic (59.), 2-2 Mads Andersson (68.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce