Annonce
Læserbrev

Midtbyen. Gang i Centralhotellet

Annonce

Læserbrev. På sidste byrådsmøde blev det vedtaget at sætte gang i et forprojekt om Centralhotellet. Det skal undersøges, hvordan vi kan skabe liv i denne prægtige og monumentale bygning, som i den grad former og rammesætter torvet. Det er så vigtigt og afgørende for udviklingen af bymidten, at bygningen ikke komme til at være mørk, tom og uden liv. Forundersøgelsen sker i et samarbejde mellem Odder Kommune, ejeren og Realdania. Kommunen bidrager med 150.000 kroner ejeren også med 150.000 kroner og Realdania kommer med 300.000 kr.oner - i alt 600.000 kroner.

Nu skal det undersøges, hvordan bygningen kan sættes i stand, hvad der skal være i bygningen og hvordan vi får gang i aktiviteter til gavn for alle os, der gerne ser Torvet udviklet til en levedygtig, grøn og livlig bymidte.

Jeg er virkelig glad for, at der var et solidt flertal for at sætte gang i forprojektet. Det var meget skuffende, at S og SF valgte ikke at stemme for, men meget glædeligt, at Konservative valgte at stemme ja sammen med Ø, V og B. En af begrundelserne for ikke at gå med var, at timingen ikke er er rigtig. Til det vil jeg sige, at det rigtige tidspunkt kommer aldrig, hvis man venter. Det er nu vi skal gribe øjeblikket. Hvis vi ikke udnytter den mulighed, der nu er opstået for et spændende, levende og folkeligt engagement omkring Centralhotellets fremtid, vil det nok være helt slut med at drømme om liv i Centralhotellet.

Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce