Annonce
Brædstrup

Midt i byggerod: Her åbner restaurant om tre uger

Selvom det ikke lige er til at se, åbner der restaurant i den gamle posthusbygning lørdag 1. juni. Foto: Henrik Sandvad
Der mangler endnu meget, før håndværkerne er færdige med Brædstrups nye spisested Restaurant Det Gamle Posthus, men udlejer er optimistisk omkring, at der bliver åbning 1. juni.
Annonce

Brædstrup: Der er hverken gulv, lofter eller vinduer og døre i bygningen, men allerede om tre uger er det meningen, at der skal åbne en helt nyt spisested Restaurant Det Gamle Posthus på Jernbanegade 1 i Brædstrup.

Ifølge indehaveren af PCH Ejendomme, som ejer det tidligere posthus, kører alt dog efter tidsplanen, selvom det bliver snært.

- Selvom alt virker kaotisk, følger vi tidsplanen, og vi forventer, at restauranten kan åbne 1. juni. Vi har været en smule udfordret af vejret, for det var meningen, at vi allerede skulle have været i gang med at få malet facaden. Vi forventer, at vi kan gå i gang med facade samt vinduer i næste uge. Vi forventer derfor, at de nye restaurantfolk kan begynde at rykke ind i huset omkring 20. maj, men de sidste håndværkere vil nok først forlade huset dagen før åbningen. Så det bliver tæt til sidst, siger Helle Pørtner Voldby.

Folkene bag den kommende restaurant har blandt andet lagt vægt på udeservering, og her arbejder PCH Ejendomme på at finde en løsning omkring den udendørs terrasse.

- Vi er ved at finde en løsning, hvor der bliver udeservering i niveau med gadeplanet. Det bliver dog kun en midlertidig løsning, indtil det endelige banetorv står færdig. Så må vi klare os på den måde indtil da, lyder det fra indehaveren.

Selvom alt virker kaotisk, følger vi tidsplanen, og vi forventer, at restauranten kan åbne 1. juni.

Helle Pørtner Voldby, indehaver PCH Ejendomme

Annonce

Restaurantfolk står klar

Nogle af dem, som ser mest frem til, at restauranten står færdig, er de fire nye lejere af Restaurant Det Gamle Posthus. Kok og snart restaurantlejer Knud Plougmann Rishøj glæder sig til, at de snart kan rykke ind.

- Når først dørene bliver åbnet for os, skal vi have sat køkken op og indrettet restauranten og pyntet af. Vi står klar med alt udstyret, så vi venter bare på at rykke ind. Jeg tror derfor, at vi sagtens når at blive klar til åbningen, siger Knud Plougmann Rishøj.

Selvom restauranten åbner 1. juni, vil holdet bag restauranten vente med åbningsreceptionen, indtil alt er faldet helt på plads.

- Vi regner med at vente 14 dage med markeringen af, at vi er kommet i gang. Vi vil gerne se, at vi har alle tingene, inden vi jubler. Men vi glæder os til at komme i gang, og vi kan næsten ikke vente, siger Knud Plougmann Rishøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce