Annonce
Kultur

Middelalderfestivalen skal have nyt navn

Horsens og middelalderfestivalen på Fængslet hænger uløseligt sammen, og den forbindelse skal fremover være mere synlig. Derfor skifter festivalen nu navn. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Den populære festivals forbindelse til Horsens får et branding-nøk opad.

Horsens: Den internationalt berømte middelalderfestival i Horsens skal have nyt navn.

Horsens Kommune oplyser, at festivalen, som i sin over 20 år lange historie har heddet Europæisk Middelalder Festival, rent branding-mæssigt fremover skal være tydeligere forbundet til byen. Derfor er den nu omdøbt til Horsens Middelalderfestival, og navneændringen optræder allerede på festivalens hjemmeside.

- Horsens har et af landets stærkeste kulturbrands, og selvfølgelig skal festivalen benytte sig af det. Så med dette navneskift forener vi kræfterne. Horsens Middelalderfestival er det helt rigtige navn til denne vilde og fantastiske festival, forklarer Horsens Kommunes kultur- og eventchef Lasse Schuleit om den omdøbte kæmpe-event, der udspiller sig hvert år i august. Sidste år med flere end 60.000 gæster.

Annonce

Horsens har et af landets stærkeste kulturbrands, og selvfølgelig skal festivalen benytte sig af det.

Kultur- og eventchef Lasse Schuleit

Et guldæg

Lasse Schuleit understreger i en pressemeddelelse, at der ikke skrues ned for ambitionerne med festivalen, hvor man kan opleve alt fra mjød-bællende riddere til skjalde og skønjomfuer i et historisk morads, der både underholder og gør gæsterne klogere på den svundne tid.

- Vi har store ambitioner med denne festival. Det er vores guldæg, og vi ser mange store potentialer i både at udvikle festivalens indhold, men også at nå ud til endnu flere gæster. Gæster, som ikke kun er bosat i og i nærheden af Horsens, men som kommer fra hele Danmark, ja, hele Europa faktisk, siger han og peger på, at der er "søsat nye tiltag på festivalen, som giver publikum en endnu bedre oplevelse."

Det var ved artiklens deadline ikke lykkedes at få en kommentar fra Lasse Schuleit om konkrete forventninger til effekten af ændringerne.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce