Annonce
Sport

Michael Carbel sprang op på andenpladsen i Post Cup'en

Michael Carbel rykkede op på andenpladsen sammenlagt i Post Cup'en. Foto: Dorte Adelfred.
Vejle-rytter kørte sig til en femteplads og overhalede Rasmus Wallin i klassementet.

St. Heddinge: Michael Carbel fra Team Waoo tog springet op på andenpladsen i den samlede stilling i sidste afdeling af Post Cup'en.

Han besatte femtepladsen i sidste afdeling, Amagers løb i St. Heddinge, og det var netop tilstrækkeligt til at overhale Rasmus Wallin, der blev nummer syv.

Nikolaj Amdi Overgaard Pedersen vandt Post Cup'en.

- Det var en god afslutning for mig, sagde Michael Carbel. Folk sad og holdt øje med hinanden. Det gav Mathias Larsen chancen for at komme i udbrud. Han var blandt de fire ryttere, der stak af, men de blev hentet en kilometer før mål, og så endte det i en massespurt, hvor der sad nogle hurtige folk i front.

- Frederik Rodenberg fra Team Colo Quick vandt foran Michael Møekøv med Niklas Amdi Overgaard Pedersen på tredjepladsen. Alexander Salby fra Colo Quick blev nummer fire, og så var jeg hurtigere end Rasmus Wallin, sagde Carbel.

Han venter stadig spændt på et udspil fra Team Waoo til næste sæson.

- Det er ikke mit domæne, hvad der skal ske i 2020, men jeg har sagt ja til at være til rådighed, siger sportsdirektør Daniel Foder. Siden 2017 har der været ambitioner om at rykke op som ProContinental-hold.

- Rytterne er blevet orienteret internt, og vi ved, at kontrakterne skal være på plads for 10 rytter 1. oktober, siger Daniel Foder. Rytterne er velkomne til at søge andre muligheder. De skal nok få besked, så snart der er en afklaring hos os. Der er flere hold, der lukker, så jeg er ikke bange for, at der kommer til at mangle ryttere, siger Daniel Foder.

Team Waoo var stærkt repræsenteret på Amager. Mathias Larsen blev nummer 10, Oliver Wulff Frederiksen nr. 24, Jesper Schultz nr. 27, Martin Mortensen nr. 28, Frederik Thomsen nr. 34 og Silas Clemmensen nr. 35.

Rasmus Guldhammer og Johan Tiedemann udgik.

Bedste Odder-rytter var Frederik Lund nr. 10.

- Der var en del vind, og vi kunne godt være indsatsen bekendt, sagde Martin Mortensen, der vandt sammenlagt i 2008. Jeg var med i et udbrud i starten, og derefter var Michael Carbel med i en udbrydergruppe. Vi havde fem mand blandt de 20 i første gruppe. Jeg har ikke talt med andre hold om næste sæson. Jeg afventer et udspil fra Team Waoo. Jeg er ansat i koncernen og laver cykeltøj for dem. Jeg har ikke mistet lysten til at køre cykelløb, siger Martin Mortensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ishockeyspiller springer ud: Var det årets sportspræstation 2019?

<p/><p>At springe ud i en sport som ishockey, som om nogen må betragtes som en mandschauvinistisk machosport, gør blot Jon Lee-Olsens handling endnu mere modig.</p>

Annonce