Annonce
Kultur

Metallica-koncert i Vestbyens Beboerhus - på vinyl

Lars Ulrich og resten af Metallica spillede i 2012 sin første koncert i Horsens, da Fængslet blev indviet som koncertsted. Arkivfoto: Martin Ravn

Horsens: Metallica spillede ved Fængslet i Horsens første gang i 2012. I 2014 vendte det legendariske amerikanske metalband tilbage samme sted. Og nu er det så blevet Vestbyens Beboerhus tur til at danne ramme om et lokalt møde med Lars Ulrich og co. Dog kun på vinyl.

Pladebutikken Cat Music og den lokale filial af Hifi Klubben arrangerer 28. januar kl. 19-21 en såkaldt grammofon-koncert med Metallica i beboerhuset i Vestergade.

Her kan man høre hele albummet "Master Of Puppets" blive afspillet på pladespiller, og for at løfte oplevelsen ud af rillerne har arrangørerne også booket en mand med viden om Metallica til at kigge forbi.

Forfatteren til bogen "Alt Om Vinyl" Søren Genefke vil i aftenens løb gøre "koncertpublikummet" klogere på bandet og det berømte album, der var med til at slå Metallicas navn fast på den internationale metalscene i midten af 1980'erne.

Billetsalget er i gang hos Cat Music i Kattesund.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce