Annonce
Brædstrup

Messingmusik for musikelskere: Prinsens Musikkorps spiller op i Brædstrup

Prinsens Musikkorps tager to solister, Anne Sofie Steen og Christoffer Brodersen med, når det spiller i Brædstrup minihal. Foto: Prinsens Musikkorps
Brædstrup Borger- og Turistforening er vært, når Prinsens Musikkorps for første gang giver koncert i Brædstrup lørdag 24. august.

Brædstrup: Der er messingmusik for musikelskere, når Prinsens Musikkorps spiller op i Brædstrup Hallen lørdag 24. august.

Prinsens Musikkorps, som til daglig holder til på Skive Kaserne, tjener både forsvaret og kongehuset, men giver også en række koncerter rundt i Danmark. Prinsens Musikkorps er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller således både kirkekoncerter og nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Prinsens Musikkorps ledes af chefdirigent Ole Edvard Antonsen, som er en af verdens bedste trompetsolister og en af Norges absolut største internationale stjerner. Derudover fungerer Jesper Nordin som musikdirigent.

Hos arrangørerne i Brædstrup Borger- og Turistforening er formand Jørn Finseth derfor glad for, at det er lykkedes at lokke Prinsens Musikkorps til Brædstrup.

- Brædstrup er ved at udvikle sig til en musikby. Først var der byfesten, midt i august er der Musik i Gaden, og nu også Prinsens Musikkorps. Jeg synes, der er plads til alle dele, fordi arrangementerne adskiller sig meget fra hinanden, så på den måde er der lidt for enhver smag, siger Jørn Finseth.

Annonce

To solister synger for

  • Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals, bl.a. Queen-musicalen "We Will Rock You". Han har desuden været medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA. Sideløbende har han været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme, bl.a. hos Den Kgl. Livgardes Musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Sønderjyllands Symfoniorkster.
  • Anne Sofie Steen er sanger og skuespiller, og hun er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har optrådt i diverse musicals blandt andet i musicalen "Hair", men også i diverse teaterforestillinger og shows. Hun har tidligere optrådt som korsanger for diverse artister som Burhan G, Sanne Salomonsen og Gnags. Derudover har hun sunget i diverse produktioner i DR såsom juleshow og DR's slotskoncerter.

Glad festmusik

Med sig til Brædstrup har det 16 mand store orkester to solister, Anne Sofie Steen og Christoffer Brodersen, og her vil programmet stå på festligt og genkendeligt musik.

- Orkestret kan jo spille alt, men vi er blevet enige om, at de skal spille noget let musik. Vi har tænkt, at det skal være en festdag, så derfor må der gerne være underholdende og glad musik, siger Jørn Finseth.

Billetterne til Prinsens Musikkorps bliver sat til salg 12. august hos butikkerne Fru Skov og Bakkelandets Legetøj i Brædstrup. Da arrangementet foregår i Brædstrup Minihal, er der kun 150 billetter til salg, og hvis man er medlem af Brædstrup Borger- og Turistforening, kan man få billet og spisning til en skarp pris, mens ikke-medlemmer må betale lidt mere.

- Vi holder arrangementet, for at vores medlemmer får lidt mere for at være medlem af borgerforeningen, og så håber vi selvfølgelig, at vi også kan friste nogle nye til at blive medlem. Vi er for tiden 150 medlemmer i foreningen, men vi vil gerne være lidt flere, siger Jørn Finseth.

Brædstrup Kultursamvirke har støttet koncerten med Prinsens Musikkorps med 12.000 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce