Annonce
Ikast-Brande

Messe gav forsmag på julestemning

Modellerne fra Aagaard Maskinudlejning havde både værktøjet og beklædningen i orden. Så kan der hurtigt fældes nogle juletræer. Foto: Mikael Lund
Julemessen på RemisenBrande var godt fyldt op med 40 stande.
Annonce

Brande: For noget nær første gang i november tittede solen frem på himlen søndag 17. november og trak temperaturen i retning af det forårsagtige, så det var noget af en omvæltning at træde indenfor i en juleklædt Remise, hvor Brande City Detail afholdt den årlige julemesse.

Omkring 40 stande var der at vælge imellem, og allerede på forpladsen kunne man inhalere den første julestemning, hvor man blandt andet kunne købe juletræer og juleneg hos DDS-spejderne. Med duften af gran og brændte mandler i næsen var springet til jul dermed ikke helt så stort, og indenfor var der virkelig lagt et stort stykke arbejde i udsmykningen.

Eksempelvis havde Blåhøj El omdannet Smedjen til en separat julestue, og salen til højre for indgangen dannede rammen om julefooden, der blev introduceret sidste år og blev gentaget med endnu større succes i år. Her fyldte Café Noa, Smagshuset, Café Tankefryd, Kvickly og Kagehuset forskellige julelækkerier på den tallerken, man kunne købe formedelst 100 kroner, et tilbud rigtig mange benyttede sig af.

Julemanden havde sovet over sig, men heldigvis var en flok morgenfriske børn mødt op for at hjælpe med at få ham ud af fjerene, så han kunne komme i gang med sine mange gøremål. En ny rekord på Loops romaskine blev det imidlertid ikke til, men forsøget blev naturligvis gjort som lovet.

Tina Rømer og Lilly viste hundeudstyr fra DyreCentret. Foto: Mikael Lund
Annonce

Modeller på to og fire ben

På podiet var der modeshow i to omgange med beklædning fra en lang række af byens butikker. Aagaard Maskinudlejning var på banen med sikkerhedsbeklædning og arbejdstøj, Name It præsenterede tøj til børnene suppleret med løbehjul fra Midtjysk Cykelcenter, modeller fra Chic og Tøjeksperten fremviste julemoden til henholdsvis damer og herrer iklædt fodtøj fra Zjoos, Skattekisten havde sørget for knaphulspynt og buketter, og Katrine Bonde fra HairJoy og Joan Thorsen fra TorveSalonen havde sat modellernes hår – dog ikke de firbenedes.

For første gang var der nemlig også hunde med på podiet for at vise tilbehør og udstyr til menneskets bedste venner, og selvom etårige Coby er en fransk bulldog og Lilly en grand danois, kender kærlighed som bekendt ikke til størrelse; Coby havde i hvert fald forelsket sig hovedkulds i Lilly, der udover at være temmelig mange gange større end sin jævnaldrende tilbeder tog hans tilnærmelser med ophøjet ro.

Et om muligt endnu større trækplaster end de to modeshows var udtrækningerne af præmier, en opgave de to konferenciers, Brian Nielsen og Jørgen Lauridsen, på skift fik hjælp til af forskellige børn.

På den konto kunne 20 messegæster gå hjem med et Brande-gavekort på 500 kroner, og derudover blev der udtrukket en lang række andre gevinster hver time samt på de fleste af standene.

Jørgen Lauridsen havde muligvis lånt sin juletrøje af Henrik Voldborg. Bag den ene af dagens to konferenciers skimtes Anita R. Kristensen fra Chic, der endnu engang var tovholder på modeshowet. Foto: Mikael Lund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce