Annonce
Hedensted

Mervin fik tilbudt spisested i Vejle - endte med bowlingcenter i Hedensted

De otte bowlingbaner står fortsat lige så knivskarpe, som da centret lukkede i 2015. Derfor forventer stedets nye forpagter, Mervin Sacirovic, også i højere grad at lægge sin indsats i faciliteterne udenom keglerne. Foto: Michael Svenningsen

Tidligere gæster hos Østjysk Bowlingcenter vil straks føle sig hjemme igen, garanterer stedets kommende 25-årige forpagter Mervin Sacirovic, som dog samtidig har flere ideer i støbeskeen til at lokke det yngre publikum til.

Hedensted: Allerede nu kan de bowlingglade godt skrive sig datoen 14. januar 2019 bag øret.

Da genåbner Østjysk Bowlingcenter på Gesagervej i Hedensted, og det bliver med en ung vejlenser i spidsen; den 25-årige sælger Mervin Sacirovic.

Oprindeligt var han ellers ikke mange øjeblikke fra at gå i forældrenes fodspor og underskrive en kontrakt på et mindre spisested i Vejle. Men da erhvervsmanden Jørgen Helvig Sørensen i stedet bragte bowlingcentret på banen, skulle der ikke meget betænkningstid til.

- Jeg har altid drømt om at starte mit eget, og min plan var egentlig at starte småt. Men jeg kunne ikke lade være med at gribe sådan en chance. Selvom det er nyt for mig og en stor mundfuld, kan jeg allerede nu mærke på den måde, folk glæder sig over genåbningen, at det var det helt rigtige valg, siger Mervin Sacirovic.

Overordnet set er centret med de otte baner, bar og tilhørende lokaler tæt på indflytningsklar. Drømmen er at lokke den yngre målgruppe til ved at skabe et liv ud over selve bowlingen - blandt andet ved at vise store sportsbegivenheder og skabe hyggelige weekendrum, inden festen flyttes til bylivet i Horsens eller Vejle.

Annonce

Det havde ikke været lige så interessant for mig, hvis der kun var et bowlingcenter. Men ved samtidig at kunne tilbyde en masse omkring spillet, er det et sted, jeg tror på bliver et frisk pust for unge som gamle.

Mervin Sacirovic, forpagter, Østjysk Bowlingcenter
Diverse pensionistklubber har allerede udtrykt deres glæde over igen at kunne bowle i Hedensted. Målet for Mervin Sacirovic bliver, at også den yngre målgruppe strømmer til. Foto: Michael Svenningsen

Til gavn for byen

Mervin Sacirovic indrømmer, at det har haft en afskrækkende effekt, at bowlingcentret har været lukket i tre år, og at de gamle regnskaber ikke ligefrem har vist svulmende overskud.

Når han alligevel - uden forudgående kendskab til at drive et bowlingcenter - har sagt ja til rollen som forpagter, skyldes det flere møder med blandt andre pensionistklubber samt korte snakke med tilfældige borgere.

- Alle har sagt, at bowlingen kørte fint, men at alt det uden om - spisningen, konferencerne og festlokalerne - skulle være bedre. Ved at kigge i byen er der også kun Café Cozy, der på den måde kan huse arrangementer, så forhåbentlig kan det både gavne mig, gæsterne og Hedensted, at jeg er sprunget ud i det, siger Mervin Sacirovic.

I første omgang vil der kun være ham selv samt hans mor i Østjysk Bowlingcenter. Med tiden vil behovet afgøre hvor mange, der skal ansættes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce