Annonce
Kultur

Mere idræt på vej til borgere med handicap i Horsens

Der er mere idræt på vej til borgere med et handicap i første omgang målrettet voksne. Foto: Bevæg dig for livet

Horsens: En ny aftale skal give flere borgere i Horsens Kommune med funktionsnedsættelse og psykiske vanskeligheder mulighed for at dyrke idræt.

Det er Horsens Kommune, der har indgået en aftale med Bevæg dig for livet - Parasport og Idræt for sindet.

Casper Due Fogt, projektleder i Bevæg dig for livet hos Horsens Kommune, understreger, at alle med handicap skal kunne være aktive i deres fritid.

- Derfor arbejder vi kontinuerligt på, at der skal være tilbud til de borgere, som ikke kan deltage på lige fod med andre borgere på grund af et handicap, siger Casper Due Fogt i en pressemeddelelse.

Ambitionen er, at flere kan blive en del af foreningernes fællesskab.

Det skal klarlægges, hvordan blandt andet idrætsforeningerne kan imødekomme særlige behov, samt at foreningerne tilbydes kompetenceudvikling, så de kan lave aktiviteter for handicappede.

Direktør i DGI Sydøstjylland Peer Stokholm fremhæver netop tilbuddene i idrætsforeningerne som helt centrale for aftalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Tricktyve fulgte efter 76-årig og smadrede hendes bilrude

Annonce